Amb Joan Miquel Nadal encetem aquest diumenge a TT el cicle d'entrevistes 'Partícules elementals'
  
Les entrevistes que estaran realitzades per l’advocat tarragoní i col•laborador de TT, Anton Vives Tous, amb els convidats que ha triat, explica així la intenció d’aquestes converses:

“A vegades, en el brogit del combat diari, ens perdem massa en les anècdotes, les especulacions abstractes i els discursos insubstancials. Tot plegat, provoca que sovint no siguem capaços de veure el rerefons dels personatges que vesteixen els velluts del poder o han begut del calze de l'autoritat.

A Partícules Elementals volem fer una entrevista mensual a persones que han tingut o tenen una gran rellevància per a la nostra ciutat. Personalitats que són o han estat determinants en la configuració del nostre ecosistema polític i social. Aquelles partícules més agudes i essencials. Seran converses llargues i assossegades, on no buscarem tant el titular sinó que transgredirem els límits dels interessos més immediats per endinsar-nos en els soterranis i les entranyes que les personalitats entrevistades ens vulguin mostrar”.

Les entrevistes vindran acompanyades de fotografies realitzades per Paula Cumplido, arquitecta i fotògrafa tarragonina (la trobareu a instagram com @p_aq).

Esperem que aquest cicle d'entrevistes siguin del vostre interès. Recordeu que la primera d'elles veurà la llum aquest diumenge 13 de desembre i el protagonista serà l'ex alcalde Joan Miquel Nadal.
Redacció TT - 11/12/2015 - 14:47h
JBL >>> a Fatal
13/12/2015
20:54
Si senyor. Ben plantejat.
a Fatal
13/12/2015
18:14
Su discurso es un estallido rabioso de una persona incontrolada y fanática que se crece insultando a los demás. Incapaces de aportar nada bueno a la sociedad, tratan de enfangar a sus oponentes políticos y no les importa Por su falta de autoestima, su único placer consiste en hundir a los demás y alcanzar la "gloria" como incorruptos descubridores de "corruptelas" que ven a diestro y siniestro.
Cambie su actitud, señor. Si no lo hace por usted, hágalo por sus hijos, su madre o su padre que seguro que no se lo merecen. Y comprobará que sin odio y sin fanatismo, verá cosas positivas en todas las personas, incluso en usted.
Y podrá ser el segundo entrevistado del Sr. Vives...
Jordi Ferré
12/12/2015
19:00
Per la meva part i la de molta gent es mereix tot el respecte com un bon alcalde que va ser de Tarragona. Tarragona va canviar estant ell i no parlem de la Part Alta de ser un barri tercer mundista va passar a ser un barri admirat pels residents i turistes. Què no va ser perfecte? És clar que no, i qui ho és? .A Meu entendre Nadal va ser un bon gestor .Tots volem uns bons governants i ell ho va ser, agradi o no agradi. I això és el que li hem de demanar a un líder polític, no que sigui alt, guapo i simpàtic acompanyat amb un somriure irònic .De moment no ha sortit ningú amb carisma i amb un parell de pebrots com ell!! Salut !!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.