Els Tarraconins amb DO avellana de Reus
S’ha de liderar i “escombrar cap a casa” fent que les administracions de Tarragona inverteixin en la nostra ciutat
  
Crisi i tarragonisme són les paraules que estan centrant darrerament l’actualitat. La primera fa més temps per desgràcia i la segona, després que, en un intent de defugir de la primera, hagi sortit a la palestra el sentiment d’orgull i lideratge que ens atorga ser capital de província. Però, ambdues paraules haurien d’anar unides, s’ha de liderar i “escombrar cap a casa” fent que les administracions de Tarragona inverteixin en la nostra ciutat.

Un concepte que des de l’Ajuntament no tenen massa clar, ja que un exemple d’aquesta incoherència és el fet que el nostre consistori hagi contractat a una empresa de Reus, Avellana Digital SL, també propietària de la marca, “Productes de la Terra”, pel desenvolupament de la web Club dels Tarraconins, que té com a objectius prioritaris “treballar per la proximitat i la modernitat, i generar il•lusió per la ciutat a través d’un tarragonisme constructiu”, per un import de 24.534,18€. No posem en dubte la professionalitat d’aquesta empresa, ni tan sols el fet que també desenvolupin el web del reusenc Ernest Benach, només caldria pensar que fer “tarragonisme constructiu” també és donar oportunitats a les empreses de la nostra ciutat, que en temps de dificultat, no estaria demés fer-les partíceps d’aquests 24 mil euros de tarragonisme.
Redacció TT - 02/12/2009 - 11:36h
Spirit
05/12/2009
16:58
Señores el club dels tarragonins esta molt bé, es una gran labor, etc. etc. etc. como dicen todos los politicos, pero muchos dicen en petit comite, o entre bastidores como se suele decir, que es una accion que se deberia hacer desde la administración, (para algo se creo desde esta) lo que es indignante, es que estos socialistas, tiren literalmente dicho nuestro dineroexteriorizando muchas cosas y temas, malgastando el dinero de los tarraconenses. exteriorizando las camaras de seguridad, pero cojemos más Guardias Urbanos... etc. etc. etc. señores esto no funciona y nadie dice o hace nada. ni MOU-TE, ni la COORDINADORA del JUAREZ, NI las entidades, ni la asociaciones, ni la oposición. NADIE
Periodista tarragonina escritora de l'article
05/12/2009
16:12
Lo somni de Tarraco, m'has deixat bocabada, l'has clavada. Soc una entusiasta de la DO Tarragona més que res pels preus, aquests els trobo un pèl carets, quasi bé de pressa de pèl i allunyats dels preus mercat. :)

Ni Tgna, ni Reus...potser Quintanar de la Sierra o ... només es tracta de preus de MERCAT!!!
lo somni de tarraco
05/12/2009
14:51
Magnífic aquest article escrit amb ordinadors tarragonins d'un o una periodista tarragonina que s'alimenta de menjar tarragoní, es vesteix amb cotó tarragoní i llana de les ovelles tarragonines, assegut/da en una cadira Ikea tarragonina i que pixa en un water fabricat a la Plaça de la Font. BENVINGUTS A L'EDAT MITJANA CULTURAL I SOCIAL!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.