III Sopar Solidari de la Fundació Casal l'Amic
  
Aquest dissabte 5 de juliol es durà a terme la tercera edició del Sopar Solidari de la Fundació Casal l'Amic amb un canvi d'ubicació, ja que es farà al carrer Cós del Bou de Tarragona. Aquesta iniciativa es duu a terme per recaptar el màxim de diners per poder finançar els projectes que impulsa l'entitat tarragonina als barris de Ponent de la ciutat.

El sopar solidari començarà a les 21 hores a carrer del Cós del Bou amb parlaments i seguidament amb diferents als primers plats i amb una fideuà negra amb allioli lila, postres i café. La vetllada estarà amenitzada per el cantautor Jordete del grup Siföra Kemfai Elfoll i per Roba Estesa (Ai Carai) . En acabar també hi haurà sorpreses, sortejos i acabarà la festa amb Dijei Finger.

Per col•laborar amb l'entitat es poden adquirir les participacions mínimes de 20 euros enviant un correu a clubderem@casalamic.org o trucar al 977552834 o adquirir-les a Can Peret (Plaça de la Font). Les persones que no puguin assistir també poden participar amb la FILA 0. En aquesta edició ha col•laborat la Colla Jove de Tarragona, Vinícola Adernats, Roba Estesa, el Port de Tarragona, la Cuculmeca, Sifora Kemfai Elfoll, Can Peret, DO Tarragona i ha estat organitzat per un grup de voluntaris de l'entitat anomenat Club de Rem.

Fundació Casal l'Amic

La Fundació Casal l’Amic és una organització no lucrativa que té com objectiu principal l’acció social i educativa amb infància, adolescència i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar des de l’any 1983, treballa fonamentalment als barris de la zona perifèrica de Ponent de Tarragona. Compta amb un centenar de persones, entre professionals, voluntaris i voluntàries, amigues i amics col•laboradors,… que desenvolupen diferents projectes i programes socials i l'any 2013 ha intervingut a més de 5.000 persones.
Redacció TT - 04/07/2014 - 11:52h
atalogüevo
05/07/2014
03:52
A mi m'agradaria saber PER QUÈ COI HA DE FER-SE AQUESTA HISTÒRIA A LA PART ALTA!!!!! Que es lloguin el Palau de Congressos o La Boadella, si volen marcar-se un golàs, però alterar la mobilitat i l'accés de residents de la Part Alta, ja prou putejats amb un munt d'altres històries que hi ha aquest dissabte...
Què hi pinten aquesta gent a Cós del Bou????
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.