Presentació del llibre: 'Josep Fèlix Ballesteros. Home, ciutadà, polític. Converses amb Carles Gosálbez'
  
L'acte tindrà lloc aquest dimecres 12 de juny, a les 20 hores, al Teatre Tarragona.

Josep Fèlix Ballesteros. Home, ciutadà, polític (Silva Editorial, 2013) recull una sèrie de converses del periodista Carles Gosálbez amb l’actual alcalde de Tarragona, dos amics de la mateixa generació i apassionats per la seva ciutat. El combat per la democràcia, les fites assolides, les mancances, els projectes de futur, a més de molts noms propis, surten en aquesta suma d’entrevistes distesa, natural, lliure, sense defugir d’estudi, però amb certs tocs d’humor i intimitat —que fan més amena la lectura, i més en un llibre de balanç polític, en un context general molt crític i en una capital que no s’emmiralla sols en un passat mil•lenari sinó que treballa i dialoga de valent per una qualitat de vida i, alhora, per una projecció internacional com a ciutat mediterrània.

El màxim mandatari municipal desvela aquí fets i anècdotes i pensaments que mai no havien sortit a la llum pública i que ajuden a entendre certs afers col•lectius i també la singular personalitat d’aquest dirigent que va començar a militar socialment des de molt jove, un home educador i educat, sensible, proper, amb esperança, un líder de consens que impulsa els canvis en “un canvi d’època” des de la maduració dels debats, la responsabilitat, i la recerca dels punts de coincidència —que no de controvèrsia.

Aquesta obra aporta un veritable i bell relat de ciutat, una iniciativa editorial inèdita a la història de Tarragona i d’altres territoris.

Dimecres 12 de juny
20 hores
Teatre Tarragona (Rambla Nova 11)

Presentació del llibre:
Josep Fèlix Ballesteros. Home, ciutadà, polític
Converses amb Carles Gosálbez


Intervindran: Ana Santos (de Silva Editorial), Carles Gosálbez (periodista) i Josep Fèlix Ballesteros (alcalde de Tarragona).
Redacció TT - 10/06/2013 - 12:20h
una pregunta
12/06/2013
16:41
Collons, Carlos, i no li vas preguntar si té gent incompetent a les seves ordres, o al revés. Per què a la Part Alta en lloc de solucionar els problemes es dedica a crear barreres arquitectòniques?
Xavi TGN
11/06/2013
09:59
...eeeeeeeeeecssssssssssss.......
Epi
11/06/2013
00:12
ABAJO ESPAÑA
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.