0 comentaris
15:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L’Ajuntament de Tarragona, 's’aferra' al primer acord amb l’empresa PAI, per 'salvar els mobles' en la construcció del nou estadi del Nàstic
  
Segons declaracions de l’Alcalde Ballesteros, el dijous de la propera setmana els tècnics del consistori entregaran un informe, a la constructora PAI, reiterant que el cos del nou estadi del Nàstic , no ha de superar els 30 milions d’euros. Aquesta decisió respon a les recents declaracions de representants de la constructora, en el sentit d’incrementar el pressupost inicial en 12 milions d’euros, passant de 30 a 42 milions. Ballesteros ha explicat que el cost que l’empresa proposa és “inassolible” , i que en el termini d’un mes PAI haurà de respondre a les “discrepàncies” d’aquest projecte.

La “crisi immobiliària” ha estat un dels arguments que l’alcalde ha argumentat per explicar la pujada de 12 milions que l’empresa PAI ha fet de cop i volta. La constructora PAI va ser la adjudicataria de les obres del projecte fa dos anys. Llavors, les condicions que va oferir el consistori i el club varen ser de 30 milions d’euros, destinats a la construcció del complex, i una permuta on incloïen els terrenys del actual nou Estadi, que un cop requalificats , anirien destinats per la construcció de vivendes.

Així doncs, la “crisi” és el pretext en el qual s’aixopluguen la constructora i l’ajuntament per explicar els esculls en l’acord. Els terrenys del Nou Estadi al camí de la Budallera, eren una permuta molt temptadora fa dos anys, però ara resulta que les expectatives d’aquest negoci ha caigut, i amb elles les obres del futur estadi. Cal esmentar que el complex esportiu seria una operació urbanística de gran envergadura ,que inclouria la remodelació de tots els voltants amb espais verds i habitatges, així com també la dels accessos a l’estadi.

L’alcalde Ballesteros, que ha reiterat que el Club Gimnàstic ha estat present a totes les converses, ha explicat que no pot acceptar l’oferta de la constructora ja que podria ser acusat de prevaricació, al no complir els dictàmens del tècnics municipals. Tot i així, l’alcalde ha expressat que no volen renunciar a no portar a terme aquesta infraestructura, i que a més, no tenen cap intenció,de moment, d’obrir un altre concurs. Ballesteros ha recordat la complexitat d’aquesta actuació tal i com va ser, en el seu dia, la Ciutat Esportiva de l’Espanyol, on van tardar gairebé 8 anys, en tirar endavant,el projecte.

Pel que fa l’estadi actual,que recordem que no compleix algunes de les normatives que marca la Lliga de Fútbol Professional , degut a les condicions d’algunes parts del recinte, l’alcalde ha declarat que treballaran per millorar les instal·lacions.
Redacció TT - 10/07/2008 - 15:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.