0 comentaris
20:03
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L’Autoritat Portuària de Tarragona negocia amb el Centre de Negocis Tarragona S.A. el "rescat" de la concessió per tal d'ubicar-hi la seu de l’ens portuari
  
Josep Antòn Burgasé ha manifestat a Tottarragona que actualment s’estava negociant amb l’empresa Centre de Negocis Tarragona S.A. el rescat de la concessió que aquesta empresa té per a 30 anys, ampliable a 50, del centre de negocis ubicat al Port de Tarragona i en el que fins fa poc s’hi trobaven les oficines de la Tresoreria de la Seguretat Social, per tal de traslladar-hi la seu de l’Autoritat Portuària. El President del Port ha justificat aquesta decisió, dient que l’actual edifici de l’Autoritat Portuària ha quedat desfasat i obsolet i que requeria una reestructuració total, que afectava a elements tan importants com són les bigues o columnes i que per tant, en principi era més econòmic i viable traslladar-se a l’edifici veí.

Recordem que l’empresa Centre de Negocis Tarragona S.A va aconseguir l’any 2001, l’adjudicació directa amb l’aprovació del consell d’administració de l’entitat portuària, aleshores presidit per Lluís Badia, per construir i explotar aquest edifici d’oficines.

Aquesta empresa, en el seu moment, estava participada majoritàriament pels germans Ángel i Juan Fernández (66%) i amb un 33% pel constructor José Luís García. La Seguretat Social pagava pel lloguer d’aquestes instal·lacions 780.000 euros anuals, que ha deixat de pagar al traslladar-se novament a les instal·lacions de la Rambla Nova, després de la seva rehabilitació, fet que com comentàvem abans, s’ha produït fa pocs dies.

Josep Antòn Burgasé ha expressat la intenció de canviar de seu en el transcurs d’una entrevista realitzada al matí d’aquest dimecres a l’emissora municipal Tarragona Ràdio. En aquesta entrevista s’ha parlat de que l’actual edifici de l’Autoritat Portuària podria enderrocar-se per convertir el solar en un espai públic o privat tot i que la decisió final depenia del Consell d’Administració convocat pel 3 de setembre. El President del Port declarava que la seva intenció és que el solar quedi buit i que l’Ajuntament decideixi per a què es destinarà però com són terrenys portuaris s’ha d’analitzar abans si es poden destinar a usos municipals o privats. Burgasé també ha apuntat la possibilitat de fer-hi un hotel.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 23/07/2008 - 20:03h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.