0 comentaris
09:06
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El parc inclusiu del carrer d'Ixart surt a licitació per 86.042 Euros
  
Fotografia d'arxiu
L'Ajuntament de Tarragona ha publicat l’anunci de licitació de la reforma del carrer d'Ixart, en concret el tram entre els carrers August i Estanislau Figueres. En aquest espai crearà una àrea de jocs infantils inclusiva que revitalitzarà aquesta zona, la primera de la zona centre de Tarragona. El cost de les obres és de 86.042 euros (IVA inclòs) i el temps de construcció és d’un parell mesos.

El tram de carrer on es crearà aquesta zona d’esbarjo té actualment restringida la circulació de vehicles i, des de fa anys, es va anul•lar la seva connexió rodada amb Estanislau Figueres. “Aquest fet el fa apte per generar un espai de lleure infantil en una zona de la ciutat amb molta densitat d’edificació i amb pocs espais destinats als infants. A més es tracta d’un parc inclusiu perquè tots els infants puguin gaudir dels jocs”, explica el conseller de Territori, Xavier Puig.
L’àrea infantil consistirà en dos conjunts, per una banda hi haurà un joc modular per nens i nenes a partir de 3 anys i amb capacitat de fins a 5 usuaris. Serà inclusiu i amb un recorregut per cadires de rodes. “Tindrà panells interactius de números, lletres, amb rellotge i música”, detalla el conseller Puig. També hi haurà un conjunt modular amb dues torres amb teulada per nens i nenes a partir de 3 anys i amb capacitat de fins a 18 usuaris. També disposarà d’un túnel que comunica la xarxa d’escalar amb una de les torres, un tobogan i fins a sis panells interactius i inclusius amb jocs de música. El nou parc també comptarà amb dues molles i un balancí de fusta. “No seran espais diferenciats, si no seran inclusius i compartits per a tota la canalla. Volem que tot el parc pugui ser gaudit per tots els infants”.

El paviment de la zona infantil serà de cautxú sintètic per garantir la seguretat i minimitzar el risc de caigudes, ja que la superfície és sòlida i, al mateix temps, tova.
Redacció TT - 19/11/2021 - 09:06h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.