Comencen les tasques preliminars d'urgència per al manteniment de l'edifici del Teatre Metropol
  
Aquest divendres s’han iniciat un seguit d’actuacions preliminars per a dur a terme l’arranjament de l’edifici de damunt del Teatre Metropol. Per aquest motiu, i en una primera fase, durant la propera setmana, es procedirà a la instal.lació dels sistemes de seguretat per a l’execució dels treballs verticals; s’enretiraran tots els elements caiguts; es farà un treball exhaustiu de neteja i es col.locarà una xarxa protectora en tota l’alçada de la paret lateral.

El conseller de Béns i Patrimoni, Hermán Pinedo ha definit que “aquesta és una de les conseqüències de l’abandonament durant anys del nostre patrimoni municipal i per aquest motiu entenem que és una prioritat actuar d’emergència on faci falta, però a més, dur a terme projectes a llarg termini per recuperar, dignificar i mantenir aquests edificis”.

“Aquesta actuació d’urgència és un primer pas per abordar la consolidació i recuperació de tot l’edifici”, que tal i com ha apuntat Pinedo, forma part d’un projecte més extens en termini i en execució, que es desenvoluparà més endavant i que completa un projecte d’arranjament definitiu tant a les façanes posterior i principal, com a l’interior de l’edifici.
Redacció TT - 18/07/2020 - 12:40h
tarraconis
18/07/2020
18:19
Aixó com tot es un pedas, ja veurem com s'acaba, temps al temps.
Al forti de Sant Jordi del segle XVIII a la punta del Miracle entre d'altres arbres i arbustos que i creixen hi ja una palmera i una Figuera, aquests arbres no es fan en dos dies
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.