L'Ordenança de terrasses vol arribar al màxim consens per compatibilitzar espai públic i ocupació
  
Foto: Mauri
La consellera de Domini Públic de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, es va reunir ahir amb empresaris del sector de l’hoteleria per tal d’exposar-los-hi un esborrany de l’Ordenança municipal que ha de regular de forma especifica les terrasses a la via pública, ja que actualment no n’hi ha cap.

Els objectius de la trobada van ser, d’una banda, explicar la necessitat d’ordenar els requisits i les condicions per a l’ocupació dels espais públics amb terrasses i, d’altra, fomentar la participació del sector de l’hoteleria perquè facin propostes i arribar a un consens abans de portar l’Ordenança a un Plenari municipal.

La consellera Paula Varas ha subratllat que “estem parlant d’un document obert que recollirà aportacions i tractarem d’arribar al màxim consens possible”. També ha assenyalat que el proper dia 27 de març se celebrarà una reunió de la Comissió de terrasses, en la qual hi ha representants tots els grups municipals, els quals també presentaran les seves aportacions.

“Ara hi ha un buit normatiu i , alhora, molta demanda en la utilització de l’espai públic per ocupacions d’establiments. Hem de fer compatible els usos generals de l’espai públic i la seva ocupació, per garantir la qualitat dels espais públic per a tota la ciutadania i, al mateix temps, hem de donar suport a l’activitat econòmica dels sectors afectats, per aquest motiu és necessari disposar d’una ordenança que ho reguli”, ha afirmat la regidora.

Una vegada l’Ordenança de terrasses estigui enllestida es portarà al Plenari per a la seva aprovació i després s’exposarà al públic.
Redacció TT - 04/03/2020 - 18:45h
fgh
08/03/2020
10:25
ojo con las medidas que se toman que tanto hablar de la España vaciada ,aquí entre los locales vacios y la espantada que se prevee de cierre de locales de restahuracion por las medidas que alocadamente tome el actual consistorio que parece que no hay mas problemas en la ciudad ,podrían INTERESARSE POR EL JAIME I y además de buscar alos infdractores de terrazas , a los actores de la presenta malversación de caudales públicos .....solo son 40.millones
FGH
08/03/2020
10:19
Estupendo genial esta señora que ha sido copropietaria debe saber mucho de bares ,por cierto por que no comienza por colocar baños públicos que cuando llegan los turistas a Tarragona no saben donde acudir,sobre todo en la parada del campo de marte donde paran los autobuses y de paso junto a al cencejal que toque dignificar la parte alta que esta que se cae.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.