El nou aparcament dissuasiu de la Nacional 340 oferirà 220 places a partir de finals de març
  
Foto: Mauri
L’aparcament dissuasiu de la Nacional 340 funcionarà a partir de finals del mes de març i oferirà 220 places. Aquesta setmana han començat les obres d’adequació de l’espai, que també contemplen la instal.lació de dues noves parades d’autobús.

El nou aparcament, molt proper a la riba de Ponent del riu Francolí, tindrà accés a través de la Nacional 340 i de la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11. L’espai funcionarà com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia. Dissabte i diumenge l’aparcament serà gratuït.

El projecte de l’aparcament contempla, a més d’una millora de l’enllumenat de la zona, la instal•lació d’un pas de vianants i uns semàfors a l’entrada de l’equipament per la Nacional 340, per tal de facilitar la mobilitat i seguretat dels vianants. A més, coincidint amb l’obertura de l’aparcament, l’Empresa Municipal de Transports posarà en marxa en aquell mateix punt dues noves parades dels autobusos municipals, una en cada sentit, que permetran que els usuaris de l’equipament puguin arribarfàcilment amb transport públic al centre de la ciutat o a les zones de Ponent. El cost total dels treballs d’arranjament de l’espai, que tenen una durada aproximada d’un mes, és de 83.447,01 €.

El president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha explicat: “L'habilitació d'aparcaments dissuasius que facilitin l'accés a la ciutat i en descongestionin la circulació pel centre és una prioritat. Aquest aparcament s'afegirà a l'inaugurat ara fa poc més d'un any al passeig de la Independència, que compta amb 62 places i hi ha la voluntat d'aquest mateix any arranjar i ampliar l'aparcament del cementiri”.
Redacció TT - 20/02/2019 - 16:04h
desacord
24/02/2019
23:00
En desacord amb Lluís i Toni
Toni
21/02/2019
18:55
D'acord amb Lluís
Usuaria Parc Francolí
21/02/2019
15:00
Imagino que la llum arribarà amb aquesta banda del riu, ideal que també a la pasarel.la de fusta per facilitar que la gent hi creui per allà... si no ho vigilan hi n'hi ha un manteniment acabara fosc com el riu a la part ajardinada o al mateix parking del parc gestionat per la fundació que te faroles sense llum i fa una mica de por.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.