La revilització de la Part Alta, objectiu de la modificació puntual del POUM
  
El Ple municipal del proper dilluns, dia 28, tractarà la proposta d’aprovar provisionalment la modificació puntual del POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal) a la zona del centre històric de la Part Alta i resoldre les al•legacions presentades durant l’exposició pública.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha manifestat que “l’objectiu de la modificació puntual del POUM és potenciar la revitalització de la Part Alta, donar seguretat jurídica a la rehabilitació d’edificis i iniciatives urbanístiques, que per la normativa vigent del POUM estan bloquejades; evitar el deteriorament del patrimoni cultural i definir els usos admesos de les activitats de restauració i recreatives”. El Pla defineix quins són els sols edificables, viaris, verds i d’equipaments, tan públics com privats.

El conseller Milà ha explicat que també es regulen les activitats de restauració i recreatives musicals i que no es permetrà la implantació d’establiments destinats a discoteca, sala de ball i sala de festes.
Els establiments que ja existeixen es podran mantenir sempre que s’adaptin als limites de molèstia, de nocivitat, d’insalubritat, etc., que estableix la normativa.

En canvi, “sí que s’autoritzarà l’ús de restauració i recreatiu musical perquè representa una motor econòmic i de revitalització de la zona. En definitiva, es tracta de conjuminar la qualitat de vida dels habitants del centre històric, però sense que això suposi aturar l’activitat econòmica”.

Si el Plenari aprova aquest punt de l’ordre del dia, el document es trametrà a la Comissió provincial d’Urbanisme de Tarragona per a la seva aprovació definitiva.
Redacció TT - 22/01/2019 - 16:10h
Vecino
24/01/2019
16:30
Esperemos que ahora que VOX esta preparando su asalto al Ayuntamiento, esperemos que arreglen este morder que tenemos en la Parte Alta. Y si como dicen se esta reclutando a gente del PP y de Ciudadanos en las listas de VOX ni Ballesteros ni Viñuales ni Martín ni ninguno estos será el próximo Alcalde. Si como se escucha Ya hay militantes y políticos de estas fuerzas preparándose para ir en las listas de VOX. No limpiaran Tarragona de una vez.
vigileu que s'acosten
23/01/2019
19:33
Compte amb les gallines aviades... que piquen.
neteja per eleccions
23/01/2019
10:40
A veure si ho fan ara per eleccions i despres ho tornen a redefinir un cop es garanteixin els 4 anys a la poltrona
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.