0 comentaris
08:02
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Aquest dilluns es posa en marxa el Pla d'obertura progressiva d'activitats en el Tram 1
  
Arran de les noves mesures aprovades pel PROCICAT davant el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el tram 1, l’Ajuntament de Tarragona comunica les diferents novetats i mesures preses en relació als serveis i equipaments municipals que es posaran en marxa a partir d’aquest dilluns 23 de novembre.

El pla d’obertura serà gradual i està dividit en 4 trams de 15 dies si l’evolució de la pandèmia ho permet.

Patronat Municipal d’Esports (PMET)

Les instal.lacions esportives es reobriran, seguint les mesures establertes en diferents espais i tipus d’activitat. Les activitats esportives a l’aire lliure es podran dur a terme amb un 50% de l’aforament i les que es realitzin en espais tancats o coberts l’aforament màxim serà del 30% i totes finalitzaran a les 21h.

L’ús de vestidors només estarà permès en les instal.lacions que disposin de piscina o s’hi duguin a terme activitats aquàtiques. Aquests usuaris podran sortir a les 21.30h, màxim. La piscina de Campclar el dilluns 23 i el dimarts 24 de novembre, obrirà al públic a partir de les 11h. La sala de musculació de Campclar, obrirà a partir del 30 de novembre.

Cal efectuar cita prèvia per accedir a les instal.lacions a través de l’aplicació o del web del PMET: https://www.tarragona.cat/esports

Escola Municipal de Música

Per adaptar-se a la situació actual, l’Escola Municipal de Música de Tarragona ha reorganitzat els seus serveis i oferirà classes de fins a sis alumnes, tal i com preveu la normativa. Les que no es puguin complir es modificaran els horaris per tal de dividir grups més nombrosos de sis.

Patrimoni

Els recintes patrimonials i el Museu d’Història que ja estaven oberts, amb el 33% de l’aforament, a partir d'aquest dilluns amplien l’aforament fins al 50%.

Cultura

Pel que fa a la reobertura dels Teatres de Tarragona, el Festival REC serà el primer en obrir les portes del teatre, ja que es podrà celebrar presencialment del 2 al 8 de desembre amb el 50% de l’aforament tal i com contempla la normativa i mesura que es mantindrà també amb la programació de Tardor i la Sala Trono.

Així mateix, es reprèn la programació de Teatres de Tardor el dia 11 de desembre amb Hidden i amb la resta d’espectacles programats fins a finals d’any. Per tal de facilitar l’accés als espectadors i motivar-los per tornar al teatre, les primeres funcions disposaran d’un descompte del 2x1. Podeu consultar la cartellera i tota la informació de teatres al web teatres.tarragona.cat

La sala Trono també reobre les seves portes el divendres 27 de novembre al Teatre Metropol amb tota la programació prevista.

Mesures del Tram 1

Bars i restaurants:

Interiors: En l'interior, l'aforament es limita al 30% de l'autoritzat i s'ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. S'ha de garantir la ventilació de l'espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

Terrasses: A les terrasses s'ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.

Es limita a quatre el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.

S'ha de garantir la distància d'un metre entre persones d'una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència.

No es pot dur a terme servei en taula més enllà de les 21:30 hores. A partir d'aquesta hora l'establiment només pot dur a terme activitat de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l'establiment.

Cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts: Obertura amb un 50% de la capacitat i màxim de 500 persones. Continuen oberts museus, biblioteques i sales d’exposicions al 50%.

Instal.lacions i equipaments esportius: a l’aire lliure amb un aforament màxim del 50% i control d’accés i en espais tancats amb màxim del 30%.

Comerços: 30% de l’aforament en petit comerç i mercats no sedentaris.

Extraescolars:

Activitats esportives no competitives organitzades en l’àmbit escolar.

Activitats extraescolars presencials organitzades pels centres educatius i fora d’ells, fins un màxim de 6 alumnes per aula.

Activitats de l’àmbit del lleure educatiu a l’aire lliure i, aquelles que es facin en espais interiors, en grups de màxim 6 persones.

Mobilitat

Territori de Catalunya: restringida l’entrada i sortida sense motiu justificat.

Municipis: restringida l’entrada i sortida des de les 06:00 h del divendres fins a les 06:00 h del dilluns.

No es pot circular pel carrer de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte causes justificades.

Activitats socials

6 persones màxim, excepte bombolles de convivència.

Com es revisarà el procés d’obertura?

El pla s’anirà revisant amb el màxim rigor d’acord amb l’evolució de la taxa de contagis (Rt) i els nous ingressos hospitalaris.

Si la taxa es inferior a 0,9 i els ingressos disminueixen, es continuarà amb el procés.

Si la taxa es troba entre 1 i 0,9 i els ingressos s’estabilitzen, es prorrogaran les mesures.

Si la taxa és superior a 1 i els ingressos s’incrementen, es revisaran les mesures presses.
Redacció TT - 23/11/2020 - 08:02h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.