Els Patges Reials s'instal·laran al Refugi número 1 del Moll de Costa
L'Home dels Nassos també farà el seu acte de presència a la ciutat
  
Fotografia d'arxiu
Aquest dijous a la tarda al Consell Municipal de la Cavalcada de Reis i l’Home dels Nassos, s’ha acordat i consensuat prèviament amb el Port de Tarragona, cedir als Patges de Ses Majestats els Reigs Mags d’Orient el refugi número 1 del moll de Costa per a ús de Magatzem Reial. Aquesta petició s’ha fet després que l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, rebés una trucada del Cap dels Patges Reials alertant-lo, d’una banda de les dificultats que tindran enguany per arribar, empaquetar i repartir regals per tota la ciutat amb motiu de les restriccions de la pandèmia covid-19 i per això necessiten d’un espai a la ciutat els dies previs de l’arribada de Ses Majestats.

Així mateix l’alcalde de Tarragona ha acordat amb Ses Majestats que, per la seguretat de tots els nens i nenes i tarragonins i tarragonines, enguany no hi haurà cavalcada la tarda del 5 de gener, però que quan arribin a la ciutat, com cada any a les 18h i per mar, faran els parlaments reials i l’alcalde els hi cedirà la clau de la ciutat, això es podrà veure de manera telemàtica. Més endavant s'ampliarà aquesta informació.

El Magatzem Reial, que estarà obert els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2021, disposarà d’un servei de visites guiades a càrrec dels patges reials que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, ens explicaran tota mena de detalls d’aquesta nit tan màgica i tots els qui vulguin podran deixar la seva carta a la Bústia Reial. Aquesta visita està especialment adreçada als nens i nenes de 0 a 10 anys de la ciutat, acompanyats d’un adult. Per evitar aglomeracions i cues hi haurà un servei online de reserva d’invitacions, del que informarem properament.

Paral.lelament els dies 2,3 i 4 hi haurà com cada any el Patge Reial de l'Ajuntament al Pati Jaume I, i aquest any també hi haurà patges als Centres Cívics de la ciutat per recollir les cartes i així els nens i nenes de Tarragona tindran moltes més opcions per entregar-la.

Així mateix, també s’ha acordat a la comissió, que el dijous 31 de desembre, l’Home dels Nassos farà el seu acte de presència a la ciutat i que seurà al seu cotxe antic que va estrenar l’any passat i acompanyat del trenet dels músics, com ja es va fer per Santa Tecla, se’l podrà veure voltant per tota la ciutat, de 10 a 13.30h.
Redacció TT - 20/11/2020 - 09:46h
enguany no
21/11/2020
00:21
Enguany no vindran els Reis d'Orient perquè ja van venir. En tot cas vindran l'any que ve. Compte amb el covid perquè ja són grans.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.