El Serrallo rep oficialment aquest divendres el distintiu de Barri i Vila Marinera
  
El barri del Serrallo de Tarragona serà presentat oficialment aquest divendres 20 de novembre com a Barri Mariner, distintiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT). L’acte de presentació, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cambrils, es podrà seguir en directe exclusivament online a través del canal de Youtube de l’ACT, YouTube.com/turismecat, a partir de les 12.30 h.

L’acte, presidit pel director general de Turisme, Octavi Bono, acompanyat del director de l’ACT, David Font, servirà per presentar els municipis certificats aquest any 2020 amb els tres tipus de distintius que atorga l’ACT: Barris i Viles Marineres, Ciutats i Viles amb Caràcter i Pobles amb Encant, i comptarà amb la intervenció dels alcaldes i alcaldesses de les localitats certificades, entre ells l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

L’Agència Catalana de Turisme va anunciar el passat 16 de juliol la distinció del Serrallo com a Barri Mariner, per “posar en valor la seva forta personalitat i cultura lligades al mar”. L’informe avaluador considerava que el barri de Tarragona “té una llarga i antiga tradició d’activitat pesquera”. També s’hi apuntava que “és un exemple viu, ple d’activitats que mostren com n’és de viu el lligam entre l’home i la mar” i remarcava “la important i destacada tradició gastronòmica, amb elements com el romesco, així com l’activitat cultural i el sentiment de mantenir la idiosincràsia del barri, per part dels seus propis veïns”.
Juntament amb el Serrallo, enguany han obtingut la distinció el port de Cambrils i l’Ampolla.

Tarragona compta també des del 2017 amb el distintiu de Ciutats i Viles amb Caràcter, amb què l’ACT reconeix els municipis “amb una forta personalitat”.
Redacció TT - 19/11/2020 - 14:29h
ignorància
19/11/2020
19:06
No ho sabia, tu.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.