Tarragona viurà un Carnaval 2021 alternatiu i diferent, adaptat a les restriccions sanitàries
  
Aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme la Comissió Consultiva de Carnaval presidida pel conseller de cultura i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb l’assistència de diferents representants d’entitats que col.laboren amb el Carnaval, un representant dels Grups de Foc i un altre de la seqüència ritual i sis representants de les principals comparses; i s’ha debatut sobre l’estat actual de la pandèmia Covid-19 i el plantejament del Carnaval de l’any vinent, que s’hauria de celebrar la segona setmana de febrer.

Així doncs, l'Ajuntament vol comunicar el següent:

• “Durant la reunió celebrada avui, s’ha acordat de manera unànim, no dur a terme el Carnaval amb el format habitual que coneixem, ja que es tracta d’actes de lliure assistència, de caràcter massiu i a l’aire lliure. Aquestes característiques dificulten el control i la seguretat dels assistents i participants. Per tant, s’anul•len els actes protagonitzats per les comparses, el sèquit del rei Carnestoltes i la concubina.

• D’altra banda, els representants de les comparses han al•legat motius logístics pel que fa a l’elaboració de les disfresses, retards en l’enviament de material, impossibilitat d’assajar conjuntament en espais oberts i amb totes les mesures de seguretat, entre d’altres.

• També s’ha acordat crear una subcomissió formada per tècnics municipals i representants de les entitats que fan possible el carnaval per crear activitats alternatives que s’adaptin a les restriccions sanitàries actuals per tal que el Carnaval sigui present a la ciutat.”
Redacció TT - 07/10/2020 - 21:27h
disfressa
09/10/2020
17:04
Si cada dia van de Carnaval
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.