0 comentaris
10:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Generalitat acorda la reobertura de les discoteques però sense ball i amb horari limitat
  
Aquest dimarts ha tingut lloc una reunió entre la Generalitat de Catalunya i el sector de l'oci nocturn en la qual hi ha participat la FECASARM. La reunió ha servit per confirmar allò que ja estava preacordat i en aquest sentit la Generalitat de Catalunya ha anunciat al sector que els locals d'oci nocturn podran reobrir les seves portes però amb determinades limitacions.

Entre les limitacions a les que fa referència la nova resolució destaquen les de no poder utilitzar la pista de ball, que haurà d'estar ocupada per taules i cadires o només cadires, l'aforament estarà limitat al 50%, s'hauran de programar actuacions en directe i el públic haurà de portar mascareta mentre no estigui consumint. També serà obligatori portar un registre d'assistents i hi haurà d'haver gel hidroalcòholic a disposició dels assistents.

Les activitats recreatives musicals que es beneficiaran per aquesta nova resolució son les activitats amb llicència de discoteca, sala de ball, sala de festa, bar musical, cafè teatre, cafè concert, sala de concerts, establiments de règim especial, discoteques de joventut, karaokes, sales de festes amb espectacle i concerts d'infància. Finalment han quedat fora els locals amb reservats annexos. L'horari serà el mateix que cadascuna de les activitats té segons l'Ordre d'horaris de la Generalitat 358/2011 sense ampliacions els caps de setmana, el que comportarà que l'horari de tancament dels bars musicals i discoteques sigui pràcticament el mateix ja que els bars musicals tancaran a les 2:30h i les discoteques a les 3h.

Quan a les activitats recreatives de restauració (bars, restaurants i restaurants-bar) aquestes seguiran amb el horari limitat a la 1h però es permetrà el consum en barra guardant la distància de 1,5 metres, les taules seran màxim de 6 persones i la distància entre taules seguirà essent de 1,5 metres.

La Generalitat reconeix que l'oci nocturn no ha sigut el culpable dels contagis

Tot i que la decisió de reobertura s'ajusta en molta part a les peticions que es trobava fent la FECASARM tant a nivell extrajudicial com judicial en els diferents procediments judicials interposats contra la Generalitat de Catalunya arrel del tancament de tot l'oci nocturn i que es mantenen oberts, des de la FECASARM consideren que si bé la decisió es la que corresponia adoptar, aquesta arriba massa tard i amb un horari massa restringit.
Redacció TT - 07/10/2020 - 10:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.