Ricomà felicita les entitats per una programació de Santa Tecla 'compatible amb la situació actual'
  
Fotografia d'arxiu
Aquesta tarda el conseller de Cultura i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha reunit amb les entitats del Seguici Popular, els músics tradicionals, les colles castelleres i les principals entitats, associacions i col.lectius organitzadors d’actes de les festes de Santa Tecla 2020; per tal d’agrair-los la feina duta a terme en els darrers mesos per a l’elaboració “d’una programació compatible amb la situació actual”, que es presentarà la setmana vinent.

Ricomà ha destacat l’esforç dut a terme entre tots i l’oportunitat, una vegada més, de “sentir-nos corresponsables d’una festa segura”. “La única manera que Santa Tecla sigui tan exitosa com Sant Magí, és amb la coresponsabilitat de tothom: les entitats, la resta de tarragonins i tarragonines i l’Ajuntament, sinó sols, no podrem fer-ho”.

Finalment l’alcalde també ha volgut deixar ben clar que per al correcte desenvolupament de tots els actes programats “caldrà ser ferms i actuar si es dóna alguna situació que no compleixi amb les normatives establertes”. Així mateix ha declarat que “no permetrem cap tipus d’actitud que sobrepassi les línies vermelles que marquen els protocols i plans de represa sanitaris vigents”.
Redacció TT - 01/09/2020 - 20:47h
una festa contaminada
04/09/2020
11:33
Tots a cantar l'Amparito des dels balcons i finestres.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.