Aquest dijous se celebrarà una tancada i jornada de lluita en defensa de Joan XXIII
  
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format pels sindicats CGT i Co.bas, la CUP i persones a títol individual organitza la III JORNADA DE LLUITA I TANCADA EN DEFENSA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII, per tal de denunciar el desmantellant del nostre hospital, amb unes conseqüències nefastes per al personal que hi treballa i també per al conjunt d'usuàri@s que en rebem atenció.

Amb la jornada de lluita a l'Hospital Joan XXIII, el Grup de Treball vol reivindicar l’aturada i la reversió del procés privatitzador de la sanitat, l’externalització de serveis i la fragmentació de l’ICS. També vol reclamar un sistema totalment públic de titularitat, provisionament i de gestió, que eviti l’opacitat i que impedeixi fer negoci amb la salut de les persones.

El Grup de Treball vol denunciar la privatització encoberta de la sanitat a la nostra ciutat i demana la retirada dels Plans Funcionals, embrió del Consorci Sanitari de Tarragona.

El passat 13 de març de 2013, se signava el conveni marc de col∙laboració entre les institucions públiques ICS i GIPSS i la institució privada Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Fruit d’aquest acord, aquests gestors públics i privats de la sanitat han impulsat diferents plans funcionals, que plantegen una actuació conjunta de tots ells en diversos sectors de la sanitat: rehabilitació, pediatria, atenció domiciliària, cirurgia, atenció continuada...

Una estratègia de privatització encoberta dirigida pel Conseller de Sanitat de la Generalitat ¬i expresident de la Unió Catalana d’Hospitals, Sr. Boi Ruiz.

L’adopció d’un model de Consorci sanitari territorial público¬privat significaria un pas més en la privatització de la sanitat pública a Catalunya, que tindria efectes molt perjudicials, no sols per als usuaris i usuàries, sinó també per als i les professionals sanitàries: aprofundiment en la creació de la triple llista d’espera (públic, mútua, privat), “prestamisme” laboral, greuges de drets i sous entre sanitaris...

PER TOT AIXÒ DIEM "NO AL CONSORCI ENCOBERT. SÍ A LA SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT"
Redacció TT - 07/07/2015 - 11:59h
odi
08/07/2015
00:11
La missió de la "democràcia" és desfer tot lo bo que ens va deixar Franco.
usuari
07/07/2015
21:08
Allí estarem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.