Nova mobilització contra la privatització de la Sanitat
  
Els Sindicats de la Junta de Personal de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, els Sindicats de la Junta de Personal d'Atenció Primària de Tarragona i els Sindicats del Comitè d'Empresa de GIPSS (Sociosanitari Francolí de Tarragona), i amb el suport d'altres organitzacions, convoquen, per a demà dimecres, 12 de novembre de 2014, una concentració de protesta contra la privatització de la sanitat de Tarragona.

Es farà davant de la Delegació de Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona (carrer Sant Francesc, 3), a les 16’30 hores, i durant la concentració es registrarà l’escrit adreçat al Delegat del Govern de les signatures recollides en defensa d’una sanitat pública.

CCOO i el conjunt de sindicats i altres entitats denuncien que s’està retallant la sanitat i la salut del futur, i fan una crida a la mobilització en defensa del sistema sanitari i contra la privatització de la sanitat pública.
Redacció TT - 11/11/2014 - 17:43h
s'apropen eleccions
13/11/2014
00:25
Llástima que aquesta gent només surti en defensa de la sanitat fem "postureo"i no la defensin tots els dies de l'any a capa i espasa.Defensar-ho dos cops a l'any és clarament insuficient.
Marga
12/11/2014
12:14
Què espereu d’una sanitat catalana dirigida per un directiu, ara fen de polític responsable, que ha estat durant 14 anys dirigint un conjunt d’empreses privades sanitàries com la Unió Catalana d'Hospitals, i que com es natural, el dia que deixi de ser conseller tornarà a lo mateix? A vegades volem l’impossible. La clau està en el govern i en el seu màxim responsable, el president Mas. De la mateixa manera que el PP està aprofitant el seu govern per a tractar de reconduir la política autonòmica cap a una recentralització de l’Estat, CiU està aprofitant per afavorir al sector sanitari privat afí en detriment de la sanitat publica. Tot ben amagadot darrere «el procés». I el poble fent de babau.
teclatecla
12/11/2014
10:58
Potser uns mica tard, els caramels ja estan regalats. i ningu vol deixa escapar, ( Ho fan perque estimen molt als usuaris ) JA JA JA .
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.