Joan XXIII, Santa Tecla i el Sociosanitari Francolí inicien una etapa de col•laboració
  
Fotografia de TotTarragona
El Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, acompanyat del gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé han presentat avui els diferents plans funcionats i unitats funcionals de diversos serveis aprovats entre els proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GIPSS), Institut Català de la Salut (ICS) i la Xarxa Sanitària Santa Tecla.

El passat dimarts 29 de juliol van ser aprovats per part de GIPSS, ICS i la Xarxa Sanitària Santa Tecla els plans funcionals per al desenvolupament de col•laboració entre les tres entitats, dins del Consell Rector del Conveni Marc de Col•laboració i Cooperació en matèria de salut del sector sanitari Tarragonès-Baix Penedès, signat el passat 13 de març de 2013 i en base al conveni específic de desenvolupament signat el 24 de juny de 2014.

En concret, es van aprovar els plans funcionals d’Atenció Continuada i Urgent a la Ciutat de Tarragona, el Pla Funcional d’Atenció Domiciliària a la Ciutat de Tarragona, i els plans de les unitats funcionals territorials de Cirurgia General; Obstetricia i Ginecologia; Pediatria; Rehabilitació; Cirurgia General i Aparell Digestiu; i Ortopèdia i traumatologia.

L’aprovació d’aquests plans, realitzats amb la col•laboració de professionals dels 3 proveïdors representa el primer pas en el camí de col•laboració entre els centres sanitaris de la ciutat de Tarragona.

L’objectiu és aprofitar el màxim les sinergies en aquells serveis i programes sanitaris en què resulti factible racionalitzar la utilització dels dispositius respectius per tal de garantir l’equitat en l’accés, l’eficàcia en la gestió i millorar la qualitat en el servei.

El desenvolupament d’aquests plans estarà liderat per un professional que ja es va nomenar el passat dimarts per a cadascun dels plans i que serà el responsable de desenvolupar-los.

L’elecció dels professionals s’ha realitzat de forma conjunta i pretén potenciar els professionals que ja es troben als hospitals dels proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona i que han demostrat la seva capacitat de lideratge.
Redacció TT - 01/08/2014 - 16:12h
se vendio el pescado
02/08/2014
09:43
ya tenemos a Adsera oficialmente dueño y señor del cortijo, buen trabajo de sus peones Mercade y Nin
Quim
01/08/2014
23:05
Fa cosa d'un o dos mesos un treballador de la Tecla em va comentar extranyat que la direcció havia comprat aparells nous pels quiròfans, tot i que seguien amb retallades en personal.
Ara ja se qui els pagara.
olegari
01/08/2014
18:28
Qui manara i guanyara amb tot aquest embolic?
L'usuari NO.
Salut per la gent del Tarragones i Baix Penedes ja que si no teniu calerets ho tindreu fotut.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.