La CUP denúncia a Fiscalia l'activitat de la Xarxa Santa Tecla en detriment de la Sanitat Pública
  
Fotografia de TotTarragona
La CUP de Tarragona, amb el suport de la CUP de les comarques on la Xarxa presta serveis i del propi Grup de Treball, considera que es pot produir un conflicte d'interessos i incompatibilitats, que podrien demostrar que la Xarxa Santa Tecla s'ha beneficiat econòmicament en detriment dels interessos de la Sanitat Pública.

Aquest dimecres a la tarda, en roda de premsa al Hall de l'Hospital Joan XXIII, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat explicarà els motius i activitats de la II Jornada de Lluita en Defensa de l'Hospital Joan XXIII, i la CUP aprofitarà per a donar a conèixer l'escrit de denúncia que han posat en mans de la Fiscalia, en relació a l'activitat de la Xarxa Santa Tecla.

Per la seva banda, la CUP de Valls i la CGT del Pius Hospital participaren en la tancada que el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha organitzat per a aquest dijous i demà a l'Hospital Joan XXIII.
Documentació addicional
Redacció TT - 03/07/2014 - 11:11h
Enfermera
04/07/2014
20:38
Bien por la CUP, no sé si la fiscalía actuara porque el amo de la Tecla sabe mover la bolita muy bien, ¿Dónde está la ilegalidad??? Solo por meterles el miedo en el cuerpo por un día ya vale la pena
Catalans o públics
04/07/2014
15:51
No és el mateix, diners catalans si els diners son del català J. Pujol Ferrusola, altre cosa es que siguin públics, recordar que el J. Pujol tá negocis fora d'Espanya.
Tallat pel mig de l'independentisme casolà
04/07/2014
00:04
Els café amb llet i la CUP faran feina. Això no ha fet més que començar.
S'han acabat els dies de vi i roses.I davant de dubtes tant sols preguntar als fills del Pujol. Cas de necessitar ajudar es pot comptar amb ells q tenen una bona guardiola ben farcideta, axó si, de diners catalans.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.