Protesta pel tancament de llits al Servei d'Urgències de l'hospital Joan XXIII
  
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format per la CGT, Co.bas, la CUP i persones a títol individual, ha dut a terme una nova acció preformativa, aquest dimarts dia 1 de juliol, a les 17h a les portes del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

L’acció ha consistit en el muntatge d’un Hospital de campanya, amb camil•la i llits, sota la carpa. Amb una de les pancartes que deia: “VOSALTRES TANQUEU LLITS, NOSALTRES EN PORTEM”

El motiu d’aquesta acció, novament, és denunciar el tancament de Llits a l’Hospital, que amb la excusa de les vacances estivals del personal sanitàri, i amb la directriu de la Conselleria de Salut, es fa de forma sistemàtica, incrementant-se des de l’inici de les retallades a l’any 2011, els períodes de tancament, i la pèrdua de llits convencionals.

Aquesta acció, està emmarcada dins la II Jornada de Lluita en Defensa de l’Hospital Universitari Joan XXIII que duren a terme els propers dies 3 i 4 de juliol, i que començarà el dijous a les 17h amb una roda de premsa i diferents conferències i actes, que es desenvoluparan a llarg dels dos dies previstos inicialment.
Redacció TT - 01/07/2014 - 20:10h
hay que ir
02/07/2014
21:56
pues como es importante yo ire
Madrid nos roba
02/07/2014
13:41
Cuidadín que ahora dicen que peligran los servicios públicos por lo que nos roban desde Madrid. Prepararos porque este será el discurso hasta el 9N.
Lo importante
02/07/2014
12:13
Esto si que es importante y tendria que sacar a la calle a millares ciudadanos ya que nos jugamos nuestra salut y la de los nuestros, y no el rollo de la imdependencia y el derecho a decidir que no sirve para nada, mientras no esten arreglado lo problemas basicos de los ciudadanos. Sanidad, educacion etc. etc.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.