ICV-EUiA acusa Boi Ruiz de d''opacitat' en la creació de l'ens Sanitari de Tarragona
  
Aprofitant que aquesta setmana acaba el termini de 3 mesos que el Parlament va fixar gràcies a ICV-EUiA per fer un procés de diàleg i de participació sobre l’ens “misteriós” que el Departament que lidera el conseller de salut, Boi Ruiz, vol crear a la Regió Sanitària de Lleida, Ribas ha denunciat que el conseller de salut no ha fet “ni una cosa ni l’altra”. “Continuen amb més opacitat”, ha criticat Ribas que també ha denunciat que “ara s’hi sumen molts indicis de que ja ho tenen tot a punt i que pretenen fer el mateix o pitjor a Tarragona”. “Què han fet a Lleida i què pretenen fer a Tarragona?”, ha volgut saber Ribas.

Durant la sessió de control, la diputada d’ICV-EUiA ha lamentat que Ruiz no hagi contestat “cap vegada” i ha insistit per saber si és cert que des del mes de maig tenen al damunt de la taula una proposta que no han explicat ni a Lleida ni al Parlament i que a Tarragona ja ho tenen tot preparat. “És cert o no que donaran participació en la direcció dels serveis públics a persones com Joan Maria Adserà, exsoci seu de negocis fracassats a Amèrica Llatina i germà del directiu de Barcelona World? És cert que està a punt de fer-se?”, ha preguntat Ribas que ha exigit a Ruiz que “contesti de debò” i desmenteixi que “no està facilitant als seus amics el negoci amb el dret a la salut”.

“Vostè és conseller d’un Govern que presumeix de voler aprovar una llei de transparència. Doncs Doni exemple”, ha etzibat Ribas que ha criticat que el Govern encara no ha explicat encara exactament “què volen crear i per a què”.
Redacció TT - 25/06/2014 - 18:56h
Ciutadana
26/06/2014
15:15
Els directius de sanitat ja fa temps que estan corromp uts . La premsa se'n ha fet ressò infinitat de vegades. No hi ha res a fer.
ummmmm
25/06/2014
21:41
buffffff
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.