José Luis Martín: 'Ricomà haurà d'assumir responsabilitats si durant les Festes es produeixen contagis'
  
El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha valorat la decisió de l'equip de govern de dissenyar unes Festes de Santa Tecla “perilloses, cares, amb un format més que dubtós i d’esquena a la ciutadania”. Així, ha manifestat: “Tots els tarragonins lamentem no gaudir de les Festes de Santa Tecla aquest any, però en aquest context la prioritat és salvaguardar la salut de tots els ciutadans, i posar tota la maquinària i el pressupost municipal a reactivar el teixit econòmic de la ciutat i a evitar la pèrdua de llocs de treball a la ciutat.”

El conseller Martín ha advertit del “risc innecessari” que suposa la programació de diferents actes que “conviden a aglomeracions difícils de controlar”, tot recordant l’episodi succeït durant un concert de les Festes de Sant Magí, que finalment es va haver d’anul.lar. I ha afegit: “Recolzem, òbviament, totes aquelles activitats culturals segures que s’han programat, però val a dir que moltes d’elles, per la seva temàtica, es poden celebrar al marge de la festivitat de Santa Tecla”.

D’altra banda, el portaveu popular ha mostrat la seva sorpresa, i s’ha mostrat crític, al constatar que “el consistori gastarà 250.000€ en una programació bona part de la qual és virtual, pel que no deixarà cap impacte econòmic en el sector hostaler, turístic ni comercial, en un format poc compatible amb l’essència i objectiu de tota Festa Major. Probablement som la única ciutat que no ha reinvertit el pressupost de festes en ajudes per combatre les conseqüències de la COVID19”.

I ha afegit: “Sabedors de que la transparència no és la bandera de l’actual equip de govern municipal, és lògic sospitar que, amb aquest inoportú dispendi, l’alcalde Ricomà ha organitzat unes festes per a la seva glòria i rèdit polític, oblidant –un cop més- les veritables necessitats dels tarragonins”.

I ha conclòs: “Si, a més de gastar-nos els diners, es produeixen contagis durant les festes i acaben sorgint brots a Tarragona, l’alcalde Ricomà haurà de donar explicacions i assumir responsabilitats importants”.
Redacció TT - 16/09/2020 - 16:39h
la veritat de l'escut de TGN
21/09/2020
18:24
Al youtube del campanar de la Capona de la Catedral de Tarragona he vist l'escut de Tarragona gravat a la campana de la Capona. Té tres pals ondulats i no quatre com ens ensenya l'ajuntament. A la font, que hi ha als peus de la muntanya del Llorito, hi ha un escut de pedra també amb tres pals ondulats. Què vol dir això? Són quatre o tres pals l'escut de Tarragona?
fa por viure
17/09/2020
10:17
Els que governen amb la por deuen estar prou contents.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.