C's reclama un sistema d'ombra que cobreixi les necessitats dels usuaris de l'OMAC
  
La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, ha reclamat “la instal.lació d’un sistema d’ombra que cobreixi les necessitats dels usuaris de l’OMAC”. I és que, per la limitació d’aforament a causa de la COVID-19, han d’esperar el seu torn a l’exterior de l’edifici municipal. “La carpa actual és totalment insuficient i les persones que fan cua, buscant l’escassa ombra, no poden respectar la distància de seguretat”, segons Orts.

Per això, Cs ha presentat un prec per escrit en què demana a l’equip de govern que solucioni la situació al més aviat possible. La regidora de Cs ha explicat que “a l’interior de l’OMAC sí que es respecten totes les mesures de seguretat, però a l’exterior la situació és esperpèntica, ja que, en ple estiu, es formen cues d’usuaris que intenten aconseguir un lloc a l’ombra”. Ha lamentat “la negativa del govern, que no vol destinar 10.000 euros per instal•lar uns tendals que protegirien del sol i la pluja i servirien per garantir unes mínimes condicions als ciutadans que esperen per fer els seus tràmits a la porta de l’OMAC”.

Finalment, Orts ha remarcat “la feina extra del personal de l’OMAC que cada dia munta i desmunta la carpa”, però ha exigit una solució definitiva, “tenint en compte que les limitacions d’aforament a l’interior d’edificis públics s’allargaran durant mesos i, per tant, els ciutadans hauran de seguir esperant fora de l’OMAC”.
Redacció TT - 12/08/2020 - 10:39h
a més a més
20/08/2020
14:07
Demana també una estora perquè no se't refredin els peus a l'hivern. I algunes cadires de les professons.
Pagant Sant Pere canta
19/08/2020
03:15
Algun dia sabrem per què encara es segueix pagant el dineral que es paga per llogar aquest edifici per comptes de buscar alternatives.
no insulta qui vol
17/08/2020
15:46
Al solució imbècil no té enginy.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.