0 comentaris
15:20
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
13 de maig a la tarda, Ple monogràfic sobre la indústria petroquímica
Així ho ha acordat la Junta de Portaveus
  
Foto: Mauri
El Consell Plenari per tractar del complex petroquímic de Tarragona tindrà lloc el dia 13 de maig, a les 16 hores, amb el títol: “Prevenció, seguretat, salut i futur de la indústria química”. Així ho ha acordat la Junta de Portaveus celebrada aquest matí.

El conseller i portaveu de govern de l’Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, ho ha anunciat en roda de premsa i ha manifestat que “l’objectiu de la convocatòria del Ple és fomentar el debat i escoltar les veus a propòsit de la indústria al territori. Mai s’havien portat veus externes al Plenari, parlarem del tema i escoltarem a tothom”.

Al Ple sobre la indústria química s'hi convidarà a participar diferents entitats, entre les quals hi haurà les veïnals, ambientals, l’AEQT, els sindicats, la URV i la Generalitat.

El portaveu del govern municipal, Xavi Puig, ha explicat que des de l’accident i l’explosió a l’empresa IQOXE s’han obert una sèrie de debats sobre el model productiu, la seguretat, les condicions laborals, la gestió del risc, el paper de l’Administració, la informació a la ciutadania, etc. “Com a administració vam donar resposta arran de l’accident i hem pogut constatar, a base de les trobades que hem fet amb diferents sectors socials, que tothom té molt a dir al respecte”. També ha assenyalat que “com a govern som conscients de la importància de la indústria química i volem una química segura. Arran de l’accident ja vam començar a fer una sèrie de reunions i ens vam pronunciar amb una declaració institucional, també vam adquirir el compromís que avui hem concretat, trobar-nos per convocar un ple monogràfic, que hem acordat que serà el 13 de maig, i treballar en consens”.
Redacció TT - 04/03/2020 - 15:20h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.