Els arbres de la ciutat compten amb un sistema més eficient per a l’aprofitament de l’aigua
  
L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la instal•lació als escossells dels arbres de la ciutat d’un nou paviment permeable i elàstic que no afecta al creixement de l’arbre i permet un sistema més eficient per a l’aprofitament de l’aigua. Fins al moment se n’han instal•lat 350 que estan ubicats als carrers Prat de la Riba, Ramón i Cajal i Pere Martell, i properament està previst instal•lar-ne 160 més.

Aquest nou sistema consisteix en una base de graves per evitar que es compacti la terra i que no pateixin les arrels dels arbres i un paviment de graves decoratives fixades amb una xarxa de resina transparent que permet guanyar superfície a la vorera i eliminar els habituals forats que dificulten la mobilitat i són punts d’acumulació de residus urbans.
Redacció TT - 19/01/2009 - 11:33h
Albertus Magnus
20/01/2009
09:36
Sóc molt crític amb la gestió dels nostres polítics (ja poden ser del color que vuiguin), però igual que se'ls posa a parir quan ho fan malamanet, se'ls ha de reconèixer quan les coses estan ben fetes. En aquest cas, els arbres deixaran progresivament de fer les funcions de letrina i de paperera. A més a més, comporta manteniment zero. Vist a primera vista, sembla un encert, i així ho vaig manifestar.
Mallol
20/01/2009
09:28
Però, quina neteja? volen dir per si en algun temps futur es neteja. Tarragona està tant bruta que fa angunia, nomès netejen prop del domicili del Ballesteros, i prop d'allà hi ha dos punts molt negres... ell mateix no deu passar mai a peu.
anonim
19/01/2009
22:50
¿Mejor para la limpieza?, si.
¿Menor compactacion de la tierra?, tambien.
¿Mayor irrigación?, no (menor compactacion pero menos aporte, y con el tiempo...).
Lo de "elastico" me ha dejado ko. Si se refiere a que el arbol podra desarrollar sus raices formando curiosas formas alrededor del tronco, sera para verlo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.