0 comentaris
12:12
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Consell de Seguretat Nuclear demana un anàlisi per a cadascuna de les centrals nuclears
El Comitè d’enllaç CSN-UNESA (Associació Espanyola de la Indústria Elèctrica), han celebrat una reunió avui per analitzar amb caràcter monogràfic, els últims incidents ocorreguts a les centrals nuclears de l’Estat. Més concretament, s’han revisat els incidents més rellevants, els resultats dels indicadors de funcionament i les tendències a les centrals nuclears.

Un tema candent ha estat l’anàlisi dels programes específics que ja s’estan desenvolupant en aquests moments a les plantes nuclears, a requeriment del CSN, i que són addicionals als habituals que ja es realitzen com a conseqüència dels anàlisi d’experiència operativa i nova normativa. Són especialment significatius els següents programes:

- El pla PROCURA de la central nuclear d’Ascó, pel reforç de l’organització després de l’incident de la fuita de partícules radioactives

- El pla especial de vigilància radiològica dels emplaçaments desprès de l detecció de contaminació radioactiva en diversos emplaçaments

- La finalització de la implantació de les modificacions derivades del trencament d’una canonada del sistema de serveis essencials de la central nuclear de Vandellós II.

Addicionalment, els titulars s’han compromès a realitzar un anàlisi per cadascuna de les plantes i a establir programes complementaris de millora per a reforçar els recursos i inversions a les àrees que es considerin necessàries, incloent: manteniment, formació de personal, anàlisi d’experiència operativa, re novació d’equips i dotació.

Aquests plans seran un element a tenir en compte pel CSN en la renovació de les autoritzacions d’explotació de les plantes, previstes pel període comprés entre 2009 i 2011.
Redacció TT - 04/09/2008 - 12:12h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.