Junts per Tarragona demana actuacions urgents per protegir el litoral tarragoní
  
El grup municipal de Junts per Tarragona ha demanat a l’equip de govern de la ciutat que dugui a terme totes les accions necessàries per protegir l’espai natural de la Platja Llarga, zona que fa uns dies va tornar a patir els greus efectes d’un violent temporal meteorològic.

El portaveu del grup, Dídac Nadal, ha posat l’accent en l’estació de bombament que actualment està ubicada a tocar de la sorra i que durant el darrer temporal es va convertir en la zona més malmesa. “En un futur està previst que aquesta instal.lació canviï d’ubicació, però el litoral no pot esperar llargs terminis de temps, cal agilitzar aquest projecte”, ha apuntat el representant de Junts per Tarragona qui ha insistit en el fet que “alliberant aquest espai protegim el litoral tarragoní recuperant aquesta zona natural, una actuació que ha de ser una prioritat per a l’equip de govern”.

El responsable de dur a terme el canvi d’ubicació de l’estació és l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquest sentit, Nadal creu que és fonamental que l’Ajuntament “exigeixi a l’ACA agilitzar el projecte, atès que actualment ni tan sols s’ha redactat el projecte de canvi d’ubicació de la infraestructura”.

D’altra banda, el portaveu de Junts per Tarragona ha posat sobre la taula una altra mesura urgent per contribuir a la renaturalització de la Platja Llarga. “L’Ajuntament ha d’insistir i posar-se d’acord amb la Generalitat perquè cedeixi les antigues pistes esportives de la Ciutat Residencial actualment abandonades i reconvertir-les en aparcament”, ha apuntat Nadal amb el mateix objectiu d’alliberar i recuperar les dunes i l’espai natural que hi ha a tocar de la Platja Llarga.
Redacció TT - 07/09/2020 - 12:25h
destrucció
09/09/2020
18:50
Quines platges que teníem... i quines tenim ara.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.