0 comentaris
15:29
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Port estrena el servei de bunkering en zona de fondeig
  
L'empresa Península Petroleum ha estat l'encarregada de donar els primers serveis d'avituallament de carburants als vaixells situats en la zona de fondeig del Port de Tarragona. L’embarcació Nivaria procedent de Barcelona ha servit el subministrament als vaixells Almi Sky i Atlantic Symphony durant el primer cap de setmana de juny, concretament durant el dissabte 7 i part del diumenge 8 de juny, amb condicions meteorològiques favorables.

Nous combustibles, més respectuosos

El bunkering és una activitat per al subministrament de combustible a vaixells. És una pràctica molt habitual on el vaixell-tanc és l'encarregat de traspassar el combustible a un altre vaixell.

El bunkering amb combustibles de baix sofre suposa un nou impuls per als ports de tot el món, fomentant la sostenibilitat del transport marítim, ja que suposa una nova forma de reduir les emissions marítimes.

Aquest sistema de subministrament de combustible permet aprovisionar amb VLSFO, un fuel amb molt baix contingut de sofre (Very Low Sulphur Fuel, amb un màxim 0.5% de sofre) i LSMGO (Low Sulphur Marina gasoil, amb un màxim 0.1% de sofre). Tots dos combustibles adaptats a la nova regulació IMO 2020.

El servei es pot sol.licitar en atracada o en ancoratge, i sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables. El vaixell Nivaria, actualment amb base a Barcelona, amb una capacitat d'uns 4.500mt de VLSFO serà l'encarregat de realitzar aquestes operatives a partir d'ara per al Port de Tarragona.
Redacció TT - 15/06/2020 - 15:29h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.