Comença la poda dels arbres de la Rambla Nova
  
La conselleria de Territori de l’Ajuntament ha iniciat aquest dimarts la poda de les tipuanes de la Rambla Nova, en el tram comprès entre la Font del Centenari i el carrer Sant Francesc.

Aquesta poda seguirà els mateixos criteris que en els darrers anys s’han aplicat als arbres de la Rambla en el tram comprès que va des del Balcó fins al carrer Sant Francesc i que han donat molt bon resultat. Es reduirà l’alçada de l’arbre amb la intenció de tenir la capçada al mateix nivell que en els trams anteriors.

Per tant, en aquest cas es vol baixar la cota de capçada per temes de seguretat, confort i facilitar el control i tractament de plagues. A la resta dels arbres de la Rambla es farà la poda de manteniment.

A la Rambla Nova hi ha 225 tipuanes, de les quals una quarantena estan entre la Font del Centenari i el carrer Sant Francesc.

Per criteris tècnics i de gestió, la poda es realitza durant tot l’any. La Brigada Municipal fa un seguiment, revisió i inspecció de tot l’arbrat de Tarragona de manera continuada.

Els treballs de poda de l’arbrat són imprescindibles per tenir uns arbres sans i saludables, eliminar riscos i que l’ambient sigui més sostenible.
Redacció TT - 04/03/2020 - 12:30h
un canvi despreciable
08/03/2020
20:54
Quina enyorança que tinc dels plataners. Els que hi ha ara no pega ni amb saliva. Semblen fantasmes gegants negres. Els plataners feien ombra a l'estiu i deixaven passar el Sol a l'hivern. I la Rambla tenia un caire mediterrani que no té ara.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.