El govern municipal engega una solució d'urgència per al manteniment dels jardins de l'Anella Mediterrània
  
Fotografia d'arxiu
El portaveu de govern, Xavi Puig, ha lamentat aquest matí una nova herència desgraciada de l’anterior equip de govern:“Els parcs i jardins de l’Anella Mediterrània no tenen prevista cap partida per al seu manteniment des de l’1 d’agost”.

“Si la gran herència de Ballesteros era el llegat de l’Anella Mediterrània, ens sorprèn la total manca de previsió i de responsabilitat en la seva gestió”, ha assegurat Puig. I ha afegit: “trobem cínic que ara ens exigeixin apostar-hi fort, quan ens la deixen sense tenir organitzat el més mínim, com és garantir el bon estat dels seus parcs i jardins”. En aquest sentit, ha explicat: “Deixar la vegetació sense atenció, i més en aquests mesos d’estiu, suposaria malmetre la majoria d’espècies vegetals amb el consegüent sobrecost per recuperar-les i donant una imatge que la ciutat no mereix. No ho permetrem”.

Per aquest motiu, el govern ha acordat amb l’empresa que fa el manteniment dels parcs de la ciutat una ampliació del contracte, que es formalitzarà properament, per tal que també es facin càrrec dels espais verds del recinte. Els acords del contracte ja contemplen la possibilitat d’ampliar les zones d’actuació.

Puig ha assegurat que “som conscients que cal treure el màxim profit de l’Anella Mediterrània i estem treballant per abordar-ne la seva gestió de manera integral”.
Redacció TT - 08/08/2019 - 15:32h
pregunto
24/08/2019
13:45
Quin bus va a la anella mediterrània?
veu ciutadana
10/08/2019
21:17
los 40 millones son igual de malversación en catalán que en castellano. si usted critica al mensajero y no el mensaje por algo sera
detecive Gadget> VEU CIUTADANA
09/08/2019
18:00
Hmmmm...aquesta veu ciutadana a quí representa?

Grita con mayúsculas, titula en catalá y comenta en un castellano que parece no dominar nada bien. Será un infiltrado/a pagado/a per la TIA de Mortadelo y Filemón?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.