L’Ajuntament realitza un estudi per a resoldre les inundacions a la carretera vella de València
Amb l'objectiu de resoldre les inundacions periòdiques que es produeixen a la zona del pont de l'antiga carretera de València, aquesta setmana s’abocarà un colorant innocu al canal dels regants que desguassa al tram final del riu Francolí a l’alçada de l’antiga CLH, al voltant de l'empresa Autolica.

El producte que s'abocarà, denominat fluoresceïna sòdica, és de color verd fosforescent i facilitarà la visió del seu recorregut per detectar les possibles filtracions. Pel seu color fluorescent pot produir alarma si arriba al corrent del riu Francolí, per aquest motiu la conselleria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona vol informar que no és una substància perillosa i, mantenint les condicions adequades de manipulació, no representa cap risc per a la salut ni per al medi natural. El producte s'abocarà el dia que les condicions del cabdal del riu siguin les adequades.
Redacció TT - 04/03/2009 - 12:51h
Magi
05/03/2009
09:14
d'estudis ja sabem que són el que millor saben fer, tamé sabem que si tenen molta feina per estudiar les pràctiques no les poden fer.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.