L'Ajuntament inicia el treballs de neteja de les franges de protecció d'incendi a les urbanitzacions
  
Les conselleries de Seguretat Ciutadana i Medi Ambient posen en marxa un pla d’actuació a 11 urbanitzacions de la ciutat per al manteniment i arranjament de les franges de protecció d’incendis. Els treballs que s’iniciaran demà compten amb un pressupost de 58.682,50€ i tenen com a principal objectiu assegurar una franja al voltant de les vivendes de 25 metres d’amplada que estigui lliure de vegetació seca i amb la massa arbòria aclarida.

Les urbanitzacions on s’actuarà són a 7 de la zona de llevant i 4 de la zona nord: La Móra i Cala Tamarit, Boscos de Tarragona, Cala Romana, El Pinatell, Molnars, l’Escorpí, La Pubilla, Mas Morató, Rodolat del Moro, Mas dels Frares – Hostalets i Sant Salvador.

Les franges de protecció establiran un model de combustible que, en el cas que es succeís un incendi, facilita el seu control i la ràpida extinció ja que obliga al foc a avançar per l’estrat herbaci, amb la qual cosa es redueix l’envergadura de les flames i el foc avança més lentament i amb menor despreniment de calor.
Documentació addicional
Redacció TT - 04/03/2009 - 12:28h
Ascensión
04/03/2009
15:42
Me parece muy bien todos los intentos para prevenir incendios pero creo que el gasto no debería ser realizado por los vecinos de las urbanizaciones, sino por los dueños de las fincas que deban ser limpiadas.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.