Aquest estiu estaran enllestides les obres de remodelació de la platja de la Savinosa
El consistori i l’Estat han invertit 260 mil euros en l’adequació de l’espai
  
Aquest estiu estaran enllestides les obres de remodelació de la platja de la Savinosa
Així ho ha anunciat aquest dimarts la subdelegada del Govern, Teresa Pallarès, en una compareixença conjunta amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros per presentar les tasques de reordenació que s’estan duent a terme a la platja de la Savinosa. Segons la subdelegada, aquestes obres tenen l’objectiu principal de preservar l’espai marítim-terrestre i millorar l’accés als ciutadans.

El Ministeri de Medi Ambient ha fet una inversió de 200 mil euros i les actuacions projectades per aquesta administració consisteixen en una reordenació total de la zona de reraplatja amb la creació de dos espais amb escales i accés per a minusvàlids, la construcció d’una tarima amb aparença de fusta que serveixi de límit entre la plataforma urbanitzada i la platja, la neteja i reparació de murets i talussos i l’adequació d’un sender natural coster que connectarà aquesta platja amb la Llarga i l’Arrabassada. De la mateixa manera es revegetarà l’espai amb espècies autòctones de la zona.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tarragona, amb una inversió de 60 mil euros, realitzarà la construcció d’una estació de bombeig d’aigües residuals i instal•larà un mòdul de vigilància de la Creu Roja. Una de les novetats serà la incorporació d’una cadira amfíbia, que facilitarà el moviment i l’entrada a l’aigua de les persones amb mobilitat reduïda. Per la campanya d’aquest estiu s’equiparà la platja amb dutxes i serveis higiènics químics. Segons ha manifestat l’Alcalde, “l’objectiu és obtenir la Bandera Blava que certifiqui que la Savinosa garanteix els estàndards de qualitat ambiental, de seguretat i accessibilitat”.
Pili Domínguez - 24/02/2009 - 16:22h
estrella
10/06/2009
14:31
Pues con todos mis respetos por la bandera azul, a unos cuantos ciudadanos nos han fastidiado. Ha desaparecido el lugar donde podíamos dejar los vehículos, los que por trabajar vamos a la playa cuando el aparcamiento principal está lleno; nos han quitado las duchas de la zona nudista -pensarán que los que lo somos andamos de sucios por la vida- y de remate, nos hemos quedado sin el chiringuito. Me imagino que pensarán que los nudistas no nos merecemos ni un 'bocata'. Han decidido que a la bandera azul no le gustamos. ¡Bendito gobierno de la ciudad y del Estado! Progresistas, respetuosos... ¡qué sería de nosotros si no lo fueran! ¡Y pensar que les he votado toda mi vida! Soy una cretina!
No name
24/02/2009
20:52
El que han d'aclarir és el que faran amb l'antic sanatori,.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.