Llum verd a la comissió que establirà propostes per reduir la distribució de bosses de plàstic
La comissió de treball disposa del primer semestre de 2009 per proposar mesures de reducció, que hauran de ser considerades pel Govern
  
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publicava ahir la creació de la comissió de treball que ha de consensuar propostes per substituir la distribució gratuïta de bosses de plàstic per un sistema que asseguri una reducció de bosses distribuïdes als comerços. S’estima que a Catalunya se’n distribueixen 14 milions d’unitats setmanals. La comissió disposa del primer semestre de 2009 per presentar la proposta al Govern de la Generalitat per a la seva consideració.

Els integrants de la comissió són representants dels departaments de Medi Ambient i Habitatge, d’Innovació, Universitats i Empresa, i d’Economia i Finances, de sectors comercials i industrials implicats, d’entitats ambientalistes i també membres d’organitzacions de consumidors.

L’Agència de Residus de Catalunya aportarà els estudis que ha encarregat, vinculats a l’assoliment dels objectius de prevenció en l’ús de bosses de plàstic.
Redacció TT - 21/02/2009 - 12:26h
NOYAKKI MATURI
21/02/2009
21:13
Ara, els fabricants de boses tipus "samarreta" com es denominen les que usen els supermercats, entraran en crisi, i els que fabriquen la clàssica bossa per a la brossa, ja es deuen estar fregant les mans.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.