0 comentaris
19:52
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Ajuntament i Subdelegació concreten el traspàs de la segona fase de cessió de carreteres
  
L’Ajuntament de Tarragona i la Subdelegació del Govern s’han reunit per concretar la segona fase de cessió de carreteres de caràcter urbà dins el municipi de Tarragona i que encara són de titularitat estatal. Es tracta de 3 inversions que aniran a càrrec de l’Estat i que consisteix en:

1. Carril bici a Llevant: construcció d’un carril bici de la Via Augusta (rotonda de la Savinosa) fins a Altafulla.

2. Pont del Francolí: ampliació de la mobilitat personal, de bicicletes, patinets i vianants. Una connexió que cosirà Ponent amb el centre de la ciutat.

3. Pantalles acústiques pels nuclis habitats que confronten amb l’A-7

Aquest acord és fruit de les converses mantingudes des de fa mesos entre el secretari general de Carreteres del Govern Espanyol, Sergio Vázquez, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, el conseller de Territori i Sosteniblitat, Xavier Puig, així com els responsables a Tarragona d’aquestes competències. De fet, divendres passat es va produir una reunió entre l’alcalde Ricomà i el subdelegat del Govern, Joan Sabaté, per tancar aquest tema. “Una reunió molt positiva i que valorem molt l’acord a què vam arribar perquè és un pas importantíssim i definitiu per la cohesió i la sostenibilitat de la nostra ciutat”, remarca l’alcalde Ricomà. “Aquestes reunions han demostrat que la nostra aposta per la mobilitat i la descarbonització lliguen perfectament amb els objectius del Ministeri de Foment. És una aposta clara per la cohesió i la sostenibilitat que té la ciutat. La construcció del carril bici de Llevant és l’aposta per la mobilitat sostenible més transformadora que tindrà Tarragona. L’ampliació del pont del Francolí demostra que hi ha una voluntat clara d’unir Ponent amb el centre de la ciutat i, per primera vegada, es farà de forma descarbonitzada. Finalment, la instal•lació de pantalles acústiques és una reclamació veïnal que vam assumir com a nostra des del primer moment”, conclou l’alcalde Ricomà.

Els acords es materialitzaran amb la signatura d’un conveni entre les dues administracions on quedaran fixades aquests inversions en infraestructures del transport per carretera.
Redacció TT - 03/05/2021 - 19:52h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.