Acord unànime en matèria ferroviària per aconseguir horaris racionals i desplaçar les mercaderies per l'interior
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
L’Ajuntament de Tarragona reclama unes millors infraestructures ferroviàries per a la ciutat de Tarragona i tot el territori. Així ho ha manifestat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, després de la celebració d’una Junta de Portaveus extraordinària celebrada aquest dijous. “Per primera vegada tots els grups municipals del consistori consensuem una postura comuna en un tema tan important com el ferroviari”, ha remarcat.

Els punts claus consensuats avui han estat dos: per una banda aconseguir uns horaris racionals que connectin la ciutat de Tarragona amb la resta del territori i Barcelona i, per una altra banda, desplaçar les mercaderies per l’interior. Aquests seran els eixos d’una declaració institucional que es portarà al plenari del 30 de gener i a la Taula d’Alcaldes que se celebrarà el 5 de febrer.

L’alcalde Ricomà ha agraït als portaveus dels grups polítics municipals la seva predisposició a trobar els punts d’acord. “És una vergonya que l’aportació solidària a la indústria química sigui tenir unes infraestructures deficitàries”, ha defensat. El màxim responsable polític municipal ha insistit que reclamarà tenir una millor tecnologia comunicativa. “Si vivim en una zona de risc, necessitem tenir una comunicació del segle XXI, no del segle passat”, ha afegit. Ricomàha expressat queanirà fins on convingui per defensar els interessos del territori i, per descomptat i primer, els de la ciutat.

L’alcalde Ricomà també ha avançat que se celebrarà un acte obert a la ciutadania i entitats per explicar el posicionament unitari de l’Ajuntament, “perquè es visualitzi que Tarragona defensa el territori”.
Redacció TT - 17/01/2020 - 10:24h
TGN tocant la Mediterrània
22/01/2020
19:43
Ja que no volen soterrar l'estació de TGN, que l'aixequin. Quin munt de terreny quedaria per fer un esplèndid passeig marítim. La plaça dels Carros també hi estaria inclosa.
tgna
20/01/2020
21:08
una acampada `yaaaaaaaaa
INDIFINITIVAAAAAAAAAAAAAAA
A bones hores
20/01/2020
12:43
Ja feu tard.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.