Comencen les obres de remodelació del Museu Nacional Arqueològic
  
El Ministeri de Cultura i Esport ha anunciat l'inici de les obres del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) amb un pressupost total de 3.444.816,75 euros i que inclouen la instal.lació d'un nou sistema de climatització i aïllament, la reforma de la instal.lació elèctrica, i l'adaptació a la normativa vigent en matèria de seguretat contra incendis i accessibilitat.

El projecte, consensuat amb la Generalitat i amb un termini d'execució de 18 mesos, contempla, entre altres, actuacions projectades conjuntament amb els tècnics de la Generalitat:

Climatització, ventilació i aïllament

Les condicions climàtiques exteriors, especialment a l'estiu quan el clima local aconsegueix temperatures altes i un elevat grau d'humitat, fan que les condicions de confort interiors siguin realment molestes per als visitants i per als treballadors del museu.

Per solucionar aquesta mancança s'instal.larà un sistema de climatització que permetrà escalfar o refrigerar les sales. Aquesta instal•lació es completarà amb un sistema de ventilació controlat que permeti la renovació necessària de l'aire per aconseguir, sense pèrdues tèrmiques excessives, les condicions de qualitat requerides. Igualment se substituiran totes les finestres exteriors.

Instal.lació elèctrica, seguretat contra incendis i accessibilitat

El projecte contempla també la reforma de la instal•lació elèctrica i la construcció d'un nou centre de transformació a l'interior de l'edifici.

També s'adaptarà l'edifici a la normativa vigent en matèria de seguretat contra incendis i accessibilitat, ja que actualment l'edifici només disposa d'una única escala, situada en un dels seus extrems i sense cap altra alternativa de sortida en cada planta. A més l'ascensor existent no reuneix els requisits necessaris per al seu ús per persones en cadira de rodes.
Redacció TT - 03/09/2019 - 08:38h
y
03/09/2019
14:59
Y lo paga Madrid? no deberían aceptarlo....
no donen la talla
03/09/2019
14:35
Quanta poca ambició que hi ha. El Museu Tarraco a la Tabacalera.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.