Es confirma l'alliberament del tram de l'AP-7 entre Tarragona i Alacant
  
El diputat socialista al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha valorat “molt positivament” les declaracions que el ministre de Foment José Luis Ábalos acaba de fer al Congrés en les què aquest ha anunciat l’alliberament del tram de l’autopista AP-7 entre Tarragona i Alacant pel 31 de desembre de 2019.

“Estem davant d’una notícia extraordinària per al conjunt de les comarques tarragonines. Creiem que és una mesura molt positiva que ens beneficiarà a nivell logístic, de comunicacions, mobilitat i de promoció del nostre sector turístic.”

Joan Ruiz ha reiterat que els socialistes sempre han defensat, ja sigui al Govern o a l’oposició, que la concessió de les actuals autopistes de peatge no s’han de tornar a prorrogar ni plantejar una nova concessió, sinó que cal alliberar progressivament els trams.

El diputat del PSC ha remarcat que “això és molt important per la demarcació de Tarragona ja que afecta de ple l’autopista AP-7, que transcorre per les nostres comarques. En aquest sentit cal recordar que l’any 2021 està previst que acabi el termini de la concessió del tram de l’AP-7 de Tarragona a Barcelona.”

“Després d’anys d’una inacció absoluta per part del Govern del PP saludem amb esperança que els primers passos de l’executiu de Pedro Sánchez suposin mesures tan importants com aquesta que fa anys que el nostre territori reclamava. Per fi tornem a tenir un Govern que creu amb Tarragona, i no només de paraula sinó amb actuacions concretes com les que acaba d’anunciar el ministre Ábalos. Aquest és el camí del progrés que hem de seguir recorrent”, ha conclòs el diputat tarragoní.
Redacció TT - 12/07/2018 - 16:55h
ja seria hora
17/07/2018
14:11
L'AP-7 es va apropiar d'un tram de la N-340.
Aaaa
12/07/2018
20:44
leluia!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.