El PSC fa costat als treballadors d'ADIF i exigeix més inversions ferroviàries a Tarragona
  
La comissió executiva de la Federació del PSC del Camp de Tarragona ha manifestat explícitament el seu ple suport a les reivindicacions dels treballadors d’ADIF de les comarques tarragonines.

L’executiva dels socialistes tarragonins reconeix la tasca i el compromís dels treballadors que no cerquen només el seu benefici personal sinó que denuncien la manca de personal i la privatització del serveis d’un servei essencial per a la ciutadania com és el servei de rodalies per ferrocarril.

En aquesta línia es recorda la denuncia reiterada dels treballadors d’ADIF pel que fa a la manca d’inversions en infraestructures i línies on proliferen els descarrilaments i els retards com a conseqüència, segons denuncien, de la manca de recanvis i de la dotació econòmica necessària per reparar les deficiències existents.

Així, la comissió executiva comparteix la denuncia dels treballadors referent a la manca d’inversions d’ADIF a les comarques tarragonines i es compromet a defensar les seves reivindicacions a les institucions, en especial, a la comissió de Foment del Congrés dels Diputats.

La comissió executiva del PSC del Camp de Tarragona reafirma que els socialistes sempre hem defensat que cal desenvolupar l’alta velocitat ferroviària sense menystenir sota cap concepte el servei de rodalies i de mitjana distància convencionals que és el més utilitzat per la immensa majoria d’usuaris tarragonins que es mereixen el màxim nivell de qualitat en aquest servei bàsic, tal i com també defensa el col•lectiu de treballadors.

En aquest sentit, cal garantir les màximes prestacions en matèria de seguretat als viatgers i aquest ha de ser un dels objectius irrenunciables d’ADIF a les comarques tarragonines. Estarem amatents a les Corts Generals per exigir que així sigui.
Redacció TT - 12/12/2016 - 15:37h
tocats de l'ala
13/12/2016
11:31
Els d'ADIF han de fer una nova estació d'AVE en un poble de 23 habitants.
Jam
13/12/2016
10:28
Ara si que va de bo, els de ADIF estan espantats,fins i tot alguns han demanat la baixa medica per no poder suportar la presio.Era el complement ideal pel cop de puny damunt la taule del Ballesteros
Salvats
13/12/2016
07:42
Tranquils, que si ho demana el PSC de Tarragona ja estem salvats (tanco ironia).
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.