Les comarques de Tarragona diuen 'Prou' al mal estat dels serveis ferroviaris
  
La concentració reivindicativa de la millora dels serveis ferroviaris celebrada aquest dilluns a l’estació de Vila-seca, ha estat organitzada per Pdf.camp, Trens Dignes Terres de l’Ebre i PTP, i ha comptat amb la participació d’alcaldes i regidors dels principals consistoris de la demarcació, de representants polítics al Parlament de Catalunya, al Congrés i al Senat, de les cambres de comerç de Tarragona i Reus, dels sindicats UGT, CCOO i CGT, de diverses forces polítiques, de les Federacions d’associacions de veïns i del món associatiu en general.

Les entitats convocants confien que aquest acte hagi estat “una mostra de la determinació conjunta del nostre territori per assolir un servei de trens fiable, còmode, accessible i freqüent; en termes d’equitat amb la resta del territori català. Així mateix, esperen que sigui també l’inici d’un període d’entesa entre el territori i les administracions que han de fer possible una millora ràpida i sensible del servei ferroviari a totes les línies de la nostra demarcació”.
Documentació addicional
Redacció TT - 10/10/2016 - 15:55h
per TGN passaven trens
11/10/2016
19:36
Això, força merder, només reaccionen quan els hi plantem cara.
Jam
11/10/2016
18:16
En castella diuen " a rio revuelto ganancia de pescadores" ¿Sabeu qui tindra una segona i nova estacio urbana de tren? per donar servei a una part de la ciutat que quede lluny de l,actual.!!! Naltros al Jocs.!!!
Joan
11/10/2016
14:35
No olvidamos las conexiones por autobús dan un poco de pena
mtanemambtu.cat
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.