Ballesteros referma la unitat entre Catalunya i València per reclamar el Corredor Mediterrani
  
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, participa a València a la primera trobada de la Taula Estratègica Catalana i el Fòrum Valencià pel Corredor Mediterrani. Una reunió convocada amb l’objectiu de donar un impuls definitiu per a la consecució de les actuacions que han de permetre que el Corredor Mediterrani sigui una realitat.

L’alcalde Ballesteros ha destacat la importància d’aquesta trobada, “ja que referma una unitat d’acció entre Catalunya i València i les ciutats més importants del traçat com és el cas d'Elx, Valencia, Castelló, Tarragona, Barcelona i Girona. El corredor central és un despropòsit que no té sentit. La pròpia Unió Europa es va posicionar ja a favor del Corredor Mediterrani. A més a més –ha subratllat l’alcalde durant la seva intervenció a la Taula Estratègica- el corredor és un element imprescindible per consolidar la capitalitat de Tarragona”.

”El Corredor Mediterrani –ha explicat l’alcalde Ballesteros- és prioritari pel desenvolupament econòmic i el progrés dels nostres territoris, però molt especialment de Tarragona, ja que garantirà l'estabilitat futura de la indústria química, el Port i de tota l'economia de la demarcació. Esperem que el Govern Central rebi bé el missatge”.

I ha afegit: “El Corredor Central no és una alternativa, el del Mediterrani és la prioritat per Catalunya, pel País Valencià, Illes Balears, per Múrcia, per Andalusia però també per Europa”.

L’acte ha comptat amb la presència dels presidents de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i el del de la Generalitat de València, Ximo Puig; A més hi han participat també el President de Les Corts Valencianes, Enric Morera; el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull; el Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget; el Conseller d’Economia de la Generalitat valenciana; la Consellera d’Habitatge i Obres Públiques de València; el Delegat de la Generalitat a Tarragona, Oscar Peris, l’Alcalde de Salou, Pere Granados; els alcaldes d’Elx i Girona; el President del Port de Tarragona, Josep Andreu; els Presidents dels Ports de Barcelona i València; el president de l’AEQT, Josep Francesc Font; el President de la Cambra de Comerç de Tarragona, Andreu Suriol; els Presidents dels Consells de Cambres de Comerç de València i Catalunya; el Rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; els representants dels sindicats UGT i CCOO; el President de la Cepta, Josep Antoni Belmonte; representants de PIMEC, i altres personalitats polítiques de Catalunya i València, així com representants dels principals actors del territori.

L’acte ha estat presentat per Josep Vicent Boira, Secretari Autonòmic de Transport de València.
Redacció TT - 19/09/2016 - 15:49h
AVE soterrat
20/09/2016
20:31
A Madrit són capaços de fer el corredor central tot soterrat, fins a la fronetra dels Pirineus, perquè no es vegi. Ha, ha...
Ah, però ells no pagaran ni un duro, ja sabeu qui ho pagarà, oi?
Zygmut
20/09/2016
19:29
Hahahaha bona aquesta! Ballesteros defensa els Països Catalans!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.