CiU lamenta que el PP rebutgi finalitzar l’A-27,fins a Montblanc, aquesta legislatura
  
La Comissió de Foment al Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest matí, amb l'únic vot en contra del PP, la proposició no de llei de CiU, en ser rebutjada pel PP, per accelerar la construcció de l'A-27 entre El Morell i Montblanc i propiciar el rescat de la concessió de l'Autopista AP-2 entre Montblanc i Lleida, connectant-la amb l'A-27 i sense peatges per als usuaris d'aquest tram.

En defensa d'aquesta iniciativa, que ha rebut el suport de l'oposició, el diputat de CiU per Tarragona al Congrés, Jordi Jané, ha recordat que aquesta Proposició no de Llei recull un compromís compartit per tots els grups parlamentaris en les últimes eleccions com és finalitzar la construcció de l'A-27.

"Tots reconeixíem que acabar l'A-27 era la gran assignatura pendent", ha assenyalat Jané, que ha apel•lat a totes les formacions de l'arc parlamentari perquè compleixin amb la seva paraula i donin suport a aquesta iniciativa.

El parlamentari de CiU s'ha queixat que, a dia d'avui, encara no hi hagi un calendari per a l'execució de l'AP-7 el que segons la seva opinió només depèn de la voluntat política i de la inversió corresponent.

A més, ha recordat que aquesta obra compta amb el consens del territori, a més del suport de la CEPTA de Tarragona, Cambres de Comerç de Reus, Tarragona i Lleida, així com dels ajuntaments de la zona.

"La prioritat és fixar el calendari i que aquest s’englobi dins d’aquesta legislatura, no es pot demorar més", ha reclamat Jané, que ha volgut anar "més enllà de furgar en les ferides i buscar atribució de responsabilitats" per ser més pragmàtic per tal que abans que s'acabi la present legislatura s'ultimin aquestes obres.

"És una iniciativa a favor de Tarragona i de la seva activitat econòmica", ha recalcat Jané, que ha posat en valor el paper econòmic summament important que representa aquesta obra per a les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i per a tota la zona de Lleida, ja que és la sortida natural del Port de Tarragona cap a l'interior peninsular i una via d'entrada dels turistes a la Costa Daurada.

La Proposició no de Llei de CiU estableix textualment:
«El Congrés dels Diputats insta el Govern a:
1. Presentar de forma immediata al Congrés Diputats un calendari concret que fixi l'execució, en aquesta legislatura, de tots els trams de l'A-27 compresos entre El Morell, Valls i Montblanc.
2. Rescatar la concessió de l'Autopista AP-2 entre Montblanc i Lleida connectant-la amb l'A-27 i sense peatges per als usuaris d'aquest tram.»
Redacció TT - 25/06/2014 - 18:52h
Por favor
27/06/2014
08:07
Esta noticia se entiende pero no está nada clara. ¿Alguien puede explicarnos que pasa con este tramo del Morell a Montblanc?

¿Realmente no se liberaliza la AP2 por no acabarse este tramode la A27?

¿es el PP el único que no quiere que se haga?

¿Sólo CiU quiere que se haga?

¿Y el resto de fuerzas políticas?

Este artículo está tratado muy sesgadamente para que cale el titular, pero NO EXPLICA NADA
finselspebrots
26/06/2014
12:56
¿Y CIU no se lamenta que después de estar super amortizada la autopista AP7 entre Tarragona y Barcelona, aún sea de peaje?.
En éste caso no, porque tiene sus intereses a través de Abertis y la Caixa.
Cínicos dónde los haya CIU.
Alalala
26/06/2014
09:48
Aquí Ale Alejandro no dice nada? Y el señor ballesteros? Manda narices
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.