El president de la Cambra de Comerç de Tarragona diu a Barcelona que els 8 mil Meur del fons local s’haurien de destinar a pagar els proveïdors dels ajuntaments
Aquesta proposta pretén donar la major liquiditat a les empreses i així reactivar l’economia
  
El president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, ha dit aquest dilluns a Barcelona en el marc de la trobada anual que celebren les Cambres de Catalunya, que una bona mesura per a reactivar l’economia i donar la liquiditat que les petites i mitjanes empreses necessiten seria destinar els 8.000 milions d’euros que el Govern ha destinat pels municipis a pagar els proveïdors que estan pendents de pagament als diferents ajuntaments del país. Abelló ha recordat que aquesta és una proposta feta des de la Cambra de Tarragona i que el que persegueix és donar la major liquiditat a les empreses i així reactivar l’economia. Ha afegit que no té massa sentit començar a decidir projectes a corre cuita i augmentar encara més el deute que les corporacions locals tenen amb els seus proveïdors.

Amb la seva intervenció avui a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, Abelló s’ha referit també a la necessitat de que s’apliquin mesures que contribueixin a la simplificació administrativa, amb els lògics beneficis que aquesta simplificació tindria per als negocis del país.

El president de la Cambra de Tarragona ha dit que s’ha d’implantar el principi de substitució. Això vol dir que una nova norma substitueixi sempre a una antiga i que un procediment nou substitueixi un antic. Per tant, ha recalcat, "proposem que no augmenti el nombre de normes ni tampoc el de procediments".

En aquest mateix sentit, ha dit que les Cambres catalanes proposen que s’hauria de crear un organisme independent que avaluï la regulació existent i informi sobre les propostes.

En aquesta trobada d’avui els diferents presidents de les Cambres catalanes han valorat els principals aspectes econòmics del país, amb especial incidència a les necessitats de comptar amb un sistema de finançament adient "que ens permeti créixer competitivament i obtenir el nivell de serveis necessaris".
Redacció TT - 22/12/2008 - 16:52h
Enric Jiménez
23/12/2008
16:26
Recordo en Abelló del col.legi Santo Domingo de Guzmán.. Fa molts anys d'això i erem uns nens. Però sempre l'he recordat com a bon noi i amb molta empenta.
ooo8
22/12/2008
22:20
el Abelló vol fer carrera política i va per el camí.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.