El nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros ja és una realitat
  
El nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros ja és una realitat. Cinc parades de diferents productors de fruita, verdura i espècies de producció pròpia han participat aquest dissabte en la primera jornada d’aquest mercat de productes de venda directa, el qual pretén fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors.

La Stromboli Jazz Band i els gegants del Barri del Port i del Serrallo han participat a l’acte d’inauguració, que també ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal; el primer Tinent d’Alcalde, Coordinador de l’Àrea de Serveis Generals i Govern obert, Jordi Fortuny; la consellera de Serveis Socials, Cultura i Festes, Inés Solé; la presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Port, Maria Carme Puig; i altres representants municipals.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha celebrat el tret de sortida del nou Mercat de la Pagesia i ha destacat que "no és cap secret dir que estem molt il•lusionats amb l’estrena del Nou Mercat de la Pagesia que dona resposta a una necessitat històrica de la Part Baixa de Tarragona i que està cridat a convertir-se en un nou referent de l’oferta de productes frescos, de proximitat i sense intermediaris".

Nadal també ha afegit que "no només parlem des del punt de vista dels mercats no sedentaris o de l’alimentació sinó que volem que esdevingui un eix dinamitzador del barri, un motor cultural i un punt de trobada social"

Cal subratllar que alguns paradistes previstos han causat baixa a darrera hora degut a confinaments provocats per la Covid-19.

Nous paradistes

D’altra banda, cal recordar que mentre hi hagi espais disponibles al mercat, qualsevol persona interessada en participar de forma habitual o esporàdica al Mercat de la Pagesia pot presentar la seva proposta a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos 4). Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de la pàgina web d’ESPIMSA.
Redacció TT - 11/07/2021 - 11:12h
Juanjo
12/07/2021
14:27
Mercurio, hijo de Júpiter; el mensajero de los dioses...

Caduceo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.