0 comentaris
16:04
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Port ofereix assessorament per a la cerca de treball a la Fira d'Ocupació
  
El Port Tarragona participa en la Fira de l’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç els dies 2 i 3 de març. L’organisme portuari hi explica l’accés i ofereix assessorament laboral a les persones en procés de recerca d’ocupació.

L’Autoritat Portuària de Tarragona hi tindrà presència, amb els seus professionals del departament de Recursos Humans (RH), donant suport i explicant tot el necessari per poder accedir a treballar en un dels seus variats llocs de feina.

Al Port de Tarragona hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones que vetlla perquè les empreses de la comunitat portuària puguin exercir la seva activitat amb totes les garanties i exigències del mercat.

L’edició, en format virtual, presenta estands de més de 30 empreses de diferents sectors on es poden consultar ofertes de treball i mantenir entrevistes interactuant-hi de forma fàcil i en temps real. Un punt de trobada que, any rere any, es consolida com una de les cites més importants del sector de l’ocupació. Cal afegir, que la darrera edició, organitzada el passat mes de desembre de 2020, va comptar gairebé amb 1.200 persones inscrites.

La Fira de l’Ocupació es complementarà amb un total de sis tallers i conferències virtuals amb temàtiques orientades a ajudar a les persones candidates a trobar feina i millorar la seva ocupabilitat.

L’espai ‘Treballa amb nosaltres Port Tarragona’

Des del departament de RH del Port de Tarragona es vol donar difusió a dues plataformes laborals per a la recerca de feina. Plataformes publicades a l’espai web oficial ‘Treballa amb nosaltres’. Per una banda, la plataforma de ‘Sol.licitud de treball de l’Autoritat Portuària, (https://extranet.porttarragona.cat/CVapt/index.php/ca/), una eina on les persones interessades poden emplenar les seves sol.licituds de treball per tal d’incorporar la informació a la base de dades del Port de Tarragona.

Visualització de tasques

Per altra banda, l’aplicació ‘Borsa de treball de la Comunitat portuària del Port de Tarragona’, https://extranet.porttarragona.cat/portcoms/index.php?lang=ca, vol ampliar la difusió de les demandes que arriben al Port fent-les extensives a la resta d’empreses que conformen la Comunitat Portuària.

La participació del Port de Tarragona amb aquesta aplicació en la Fira d’Ocupació també permetrà explicar amb exactitud les competències i funcions de l’Autoritat Portuària (APT) i permetrà visualitzar millor les seves tasques en l’àmbit de portuari. És habitual que hi hagi certa confusió entre les tasques de l’APT i de les empreses que desenvolupen la seva activitat al Port. Hi ha persones que creuen que l’APT és la responsable directa dels treballs d’estiba i desestiba, del transport i l’emmagatzematge de les mercaderies o de les tasques de manteniment, quan en realitat la majoria d’aquests treballs van a càrrec d’empreses privades autoritzades.

Amb aquesta segona plataforma es pretén ampliar les possibilitats de trobar feina, donant a conèixer les demandes que arriben al Port de Tarragona a la resta d’empreses relacionades amb l’organisme.
Redacció TT - 02/03/2021 - 16:04h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.