0 comentaris
11:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Ajuntament adquireix 5 habitatges a Bonavista que destinarà a lloguer social
  
El Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona signa la compra de 5 habitatges del carrer Vuit de Bonavista amb la Societat de Gestió d’Actius procedents de la reestructuració bancària (SAREB).

Aquesta compra a la SAREB es fa a través de l’exercici del dret preferent de tempteig i retracte. Això vol dir que els habitatges que provenen d’execució bancària que es vulguin vendre s’han d’oferir en primera instància a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per si mostra interès en adquirir-los. La pròpia Agència també pot oferir aquet dret a les administracions locals i societats acreditades per a tal fet, com és el cas del SMHAUSA.

“És una gran notícia poder adquirir cinc pisos que estaven buits per posar-los a disposició de serveis socials. Seguim treballant per adquirir més i així cobrir les necessitats de les famílies que ho necessitin a el temps que donem vida a pisos que porten buits anys”, remarca el president d’Smhausa, Hermán Pinedo.

En aquest cas, d’un total de 8 habitatges de l’edifici, 7 s’han ofert de moment per a l’exercici de tempteig, l’Agència ha mostrat interès en dos d’ells i ha cedit els drets dels 5 que avui s’adquireixen a l’Ajuntament de Tarragona que, a través del Servei Municipal d’Habitatge, formalitzarà l’esmentada compra.

Aquests 5 pisos, tots ells de dues habitacions i més de 50 metres quadrats útils, es trobaven buits des de la seva construcció. Tenen un cost per a SMHAUSA de 249.000 euros (més impostos). A partir d’aquest moment es contactarà amb l’Institut Municipal de Serveis Socials per determinar els usuaris més adequats per als citats immobles.
Redacció TT - 04/01/2021 - 11:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.