0 comentaris
09:32
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre
  
El restaurant Bruixes de Burriac, amb el prestigiós xef, Jaume Drudis es troba en un singularíssim i encantador entorn, ple de llegendes.
És el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre, d'Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada independent de l'hotel i una decoració esplèndida, oferint una bona i actual gastronomia. Tot un plaer pels sentits, en ple cor del poble de les bruixes.

Disposa d'una innovadora cuina oberta que permet al comensal seguir en directe la cocció dels seus plats, que s’elaboren dintre d'una línia creativa de temporada i de mercat, bàsicament mediterrània.

El menjador contrasta modernitat en el conjunt arquitectònic antic, amb pedra vista, assolint un ambient distingit I alhora agradable.

El celler és ampli i acull unes 80 referències de vins i caves.

La Guia Gourmand el va designar "Restaurant de l'any 2012" i gaudeix del Segell Gastronòmic de la Generalitat de Catalunya.

La seva oferta culinària ofereix diversos menús de cuina mediterrània: Menú de temporada gourmet, 33 €;Menú experiència vegana, 33 €; Menú experiència del mar, 55 €; i Menú sensorial, 65 €.

En la nostra darrera visita hem provat el menú gourmet.
Per començar una crema de trinxat amb botifarra negre i cansalada ibèrica amb pota de pop. Segueix un deliciós ou “poché” amb base de foie i cítrics i “velouté” d’espinacs. Continua una “tatin” de celeri amb albergínia rostida amb pera confitada. I acaba amb un turbot al vapor amb verduretes d’hivern i escuma de llet. De postres, pastisset “redvelvet” amb crema de nata i formatge.

L'hotel Gran Claustre també té altres espais de restauració com són: el Maritime Beach Club, Pati dels Tarongers i la Masia Can Martí. Darrerament ha posat en marxa La Martina, que acosta les cuines del Grup Claustre allà on es vulgui.

C/ del Cup, 5. 43893 Altafulla. Tel.: 977 65 15 57. Obert tots els dies de 13,30 a 16,00 I de 20,30 a 23,00, excepte hivern que tanquem diumenge nit i dilluns. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, aparcament i 2 menjadors privats per a fins a 70 comensals. reserves@granclaustre.com Web:www.bruixesdeburriac.com
Fèlix Llovell - 24/02/2021 - 09:32h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.