0 comentaris
10:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Al Lamborghini, la cuina italiana i espanyola a Cambrils
  
Darrera de la bona cuina italiana, argentina i espanyola, a Cambrils, esta un entusiasta empresari, Emiliano Garabini, que juntament amb la seva dona, Isabel, ja té quatre restaurants a la marinera vila: Al Lamborghini, Puerto Madero, Moraima i recentment La Pizza del Tano. Tots ells es caracteritzen per la seva bona relació qualitat/preu.

Al Lamborghini va ser el primer i des de l’any 2000 ve oferint bon menjar per un preu més que raonable. Per només 14,50 cada dia al migdia i els caps de setmana, 16,50 ofereix un menú en el qual el comensal pot escollir entre 29 primers, 20 segons, 10 postres i 5 referències de vins (ensaladilla, amanida d’encenalls de foie amb vinagreta de Pedro Ximénez, amanida caprese, taula d’embotits de glà, canelons, tripes de vedella picants o no, moussaka...).

Plats molt variats de la cuina regional espanyola i italiana amb alguna picada d’ullet a la grega, ben resolts i certament bons. És un establiment que sent una pizzeria, com s’anuncia en la seva entrada ”Non solo pizza”, respon també a la línia de restaurant amb una carta molt amplia que abasta els apartats d’entrants, carpaccios, amanides, carns, lasagna i canelons, pastes, risottos i 101 pizzes.

Situat al començament del carrer Hug de Montcada, just enfront de la glorieta arbrada de l’avinguda de Jaume I, compte amb una deliciosa terrassa ideal per al bon temps. Aquest any ha redecorat el menjador.
En la carta de vins hi ha més d’un centenar de referències. A la nit, fins a les 01.00 hores, ofereix copes i combinats.

A la carta, entre altres especialitats cal destacar tartar de dos salmons, 18,50; carpaccio de gamba vermella de Tarragona, 14,50; steak tartar de filet Angus, 23,50; amanida Lamborghini, 13,50; risotto als espàrrecs i gambes, 11,50; canelons gegants de marisc, 11,50; pop a la gallega, 18,00; filet al foie, 25,50; tiramisú, 5,50.

Hug de Montcada, 1. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 98 12 i 697 246 669. (43850) No tanca. Horari de 13,30 a 24,00 hores. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa.
Fèlix Llovell - 09/10/2020 - 10:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.